Η αποτίμηση του Πετρέα και του Φιλίποφ

Τα συμπεράσματά τους μετά τα τρία φιλικά προετοιμασίας με τη Σλοβενία στο Ρέντη εξέφρασαν οι δύο διεθνείς άσοι.

Τα συμπεράσματά τους μετά τα τρία φιλικά προετοιμασίας με τη Σλοβενία στο Ρέντη εξέφρασαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας (volleyball.gr) οι Γιώργος Πετρέας και Ντίμα Φιλίποφ.

Πετρέας: “Νε περιορίσουμε τα λάθη μας”

 
“Ξέραμε ότι τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δίναμε θα ήταν αρκετά δύσκολα”, είπε αρχικά ο Γιώργος Πετρέας και συνέχισε: “Η Σλοβενία είναι πολύ καλή ομάδα και μην ξεχνάμε ότι είναι σε φουλ ρυθμούς, καθώς προερχόταν από το προολυμπιακό τουρνουά. Εμείς έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και έναν μήνα με ιδιαίτερη έμφαση στα βάρη και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι.

Είναι δεδομένο ότι τα λάθη είναι αρκετά, κάποια από αυτά είναι δικαιολογημένα και κάποια άλλα πρέπει να τα περιορίσουμε. Κάθε μέρα θα είμαστε και καλύτεροι και πρέπει να κορυφώσουμε την απόδοσή μας την ώρα του ευρωπαϊκού. Έχει μείνει ένα διάστημα 20 ημερών, ελπίζω να έχουμε όλοι την υγεία μας, ο προπονητής να δει την κατάλληλη σύνθεση και εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας”.

Φιλίποφ: “Θέλουμε δουλειά”

Από την πλευρά του, ο Ντίμα Φιλίποφ, δήλωσε: “Δεν παίξαμε τόσο άσχημα στα φιλικά με την Σλοβενία. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, όμως δείξαμε και καλά στοιχεία. Η Σλοβενία είναι πιο έτοιμη από εμάς, έχει παίξει ήδη φέτος στο VNL και στο προολυμπιακό τουρνουά, ενώ εμείς δώσαμε τους πρώτους μας αγώνες μετά το ευρωπαϊκό λιγκ. Δείξαμε κάποια πράγματα, όμως θέλουμε ακόμα δουλειά για να είμαστε πιο έτοιμοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.