Aνδρεόπουλος – Πετρέας: «Θα παλέψουμε για κάθε πόντο»

Μια νέα μάχη περιμένει τους διεθνείς της Εθνικής βόλεϊ το Σάββατο (18.30) στην Λιουμπλιάνα κόντρα στην Ρωσία για τους «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μια νέα μάχη περιμένει τους διεθνείς της Εθνικής βόλεϊ το Σάββατο (18.30) στην Λιουμπλιάνα κόντρα στην Ρωσία για τους «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. «Θα παλέψουμε για κάθε πόντο όπως κάναμε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια» είπαν με μια φωνή ο κόουτς Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας στην σημερινή media day.

«Με το Λιχτενστάιν να παίξουμε, τα ίδια πράγματα θα πω στα παιδιά… Μπορεί να τα διανθίσω κάποια φορά με μια διαφορετική έκφραση, αλλά το νόημα είναι το ίδιο (γέλια). Στη δική μου φιλοσοφία και την οποία νομίζω έχουμε καταφέρει να περάσουμε και στους αθλητές, δεν αλλάζει τίποτα. Δεν βλέπουμε κανέναν παιχνίδι διαφορετικά, βλέπουμε την κάθε ομάδα το ίδιο, προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε και μπαίνουμε για τη νίκη. Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε. Περιμένω από την ομάδα μου να διεκδικήσει τον κάθε πόντο. Δεν με ενδιαφέρει και τα έχω ξεχάσει το τι έγινε στο Μονπελιέ. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αύριο να διεκδικήσουμε τον κάθε πόντο» σχολίασε ο κόουτς και ο αρχηγός πρόσθεσε: «Να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη σωστή σειρά. Όλοι μας σεβόμαστε τη Ρωσία, ειδικά την ομάδα αυτού τουρνουά καθώς μετά από αρκετό καιρό κατεβαίνει με όλα της τα αστέρια. Σίγουρα για εμάς είναι ένα ματς πρόκληση και θέλουμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο ίδιο γήπεδο, όπως και στα ματς με τις μεγάλες ομάδες στον όμιλο του Μονπελιέ. Μας αρέσει που βρισκόμαστε εδώ που έχουμε τέτοιους αντιπάλους όπως η Ρωσία που είναι από τα φαβορί. Αν το δεις ψυχρά όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους… Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, οι Ρώσοι είναι το φαβορί, αλλά θα έχουμε μια δυνατότητα, μια ευκαιρία αν ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και μας δώσουν κι αυτοί τη δυνατότητα να τους απειλήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.