Δεκατρία φιλικά για τον Ολυμπιακό

Περίπου 13 φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας θα δώσει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για να μπει όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη στο νέο πρωτάθλημα.
Δημοσίευση: 03/09/2019 - 14:26
Περίπου 13 φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας θα δώσει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για να μπει όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη στο νέο πρωτάθλημα. 

Το πρώτο μέρος των εν Ελλάδι φιλικών, ανοίγει στις 18 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται στις 25/9 και περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις στο Ρέντη με Λαμία, Πορφύρα και Μαρκόπουλο. Στις 27/9 η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στην Τουρκία, όπου θα λάβει μέρος σε Τουρνουά στο Κουσάντασι και θα αντιμετωπίσει τις Βάκιφμπανκ (Τουρκία), Σβέριν (Γερμανία), Αϊντίν (Τουρκία). 

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τη Θέτιδα Βούλας στο Ρέντη και δυο ημέρες μετά θα βρίσκονται στην Κύπρο, για να λάβουν μέρος σε Τουρνουά με την συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα, της Μακάμπι Χάιφα, της Θέτιδας Βούλας, της Ολυμπιάδας Νεάπολης και της Ανόρθωσης (το ακριβές πρόγραμμα του συγκεκριμένου Τουρνουά θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες). 

Ο κύκλος των φιλικών προετοιμασίας ολοκληρώνεται στις 12 Οκτωβρίου με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Θέτιδα Βούλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών

Ολυμπιακός – Λαμία (Ρέντη- 18/9, 17:00)
Ολυμπιακός – Πορφύρας (Ρέντη-21/9)
Ολυμπιακός – Μαρκόπουλο (Ρέντη-25/9, 18:00)
Τουρνουά στο Κουσάντασι της Τουρκίας
Ολυμπιακός – Βάκιφμπανκ (27/9)
Ολυμπιακός – Σβέριν (28/9)
Ολυμπιακός – Αϊντίν (29/9)
Ολυμπιακός – Θέτιδα Βούλας (Ρέντη- 5/10)
*Τουρνουά Λευκωσίας (7/10- 10/10)
Θέτιδα Βούλας – Ολυμπιακός (Βούλα-12/10)