Στα κόκκινα η Ξανθοπούλου, τα βρήκαν Ολυμπιακός και Θήρα

Με την διοίκηση του ΑΟ Θήρας να συναινεί στην επικύρωση της συμφωνίας ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ένταξη της Παναγιώτας Ξανθοπούλου στο ρόστερ του.

Με την διοίκηση του ΑΟ Θήρας να συναινεί στην επικύρωση της συμφωνίας ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ένταξη της Παναγιώτας Ξανθοπούλου στο ρόστερ του. Πειραιώτες και Σαντορινιοί έδωσαν τα χέρια προκειμένου η 20χρονη (21/10/99, 1.80μ.) πασαδόρος να αποτελέσει μέλος των πρωταθλητών.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό. Η προσδοκία να αγωνιστώ στον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας, ήταν μεγάλη και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στο ελληνικό βόλεϊ και με χαροποιεί το γεγονός ότι πλέον γίνομαι μέλος του. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση της καριέρας μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που είναι η διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα και η διάκριση στην Ευρώπη» σχολίασε στο olympiacossfp.gr  στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

Αυτό που προκύπτει από την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι ότι το σωματείο Α.Ο. Θήρας κινήθηκε με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθε κ την ευγενή άμιλλα, δίνοντας τη συγκατάθεσή του για την μεταγραφή της Ξανθοπούλου. Έστω και την τελευταία στιγμή βρέθηκε λύση ανάμεσα στις διοικήσεις των δυο σωματείων. Με δεδομένο αυτό, αποδεικνύεται ότι ουδέποτε ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ προσπάθησε να κόψει τον δρόμο της αθλήτριας και να την εμποδίσει την αθλήτρια να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα. Ενδεχομένως δε, η λύση στο θέμα να μπορούσε να είχε επιτευχθεί και πολύ νωρίτερα εφόσον δεν είχαν εμπλακεί τρίτα πρόσωπα, πέραν των διοικήσεων των σωματείων, στην συγκεκριμένη μεταγραφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.