Ανδρεόπουλος: «Είχαμε θέληση και διάθεση αλλά δεν έφταναν…» (vid)

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος επεσήμανε ότι η Εθνική έδειξε διάθεση και θέληση κόντρα στην Βουλγαρία αλλά αυτά δεν έφταναν, ενώ την ανωτερότητα του αντιπάλου παραδέχτηκε και ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος επεσήμανε ότι η Εθνική έδειξε διάθεση και θέληση κόντρα στην Βουλγαρία αλλά αυτά δεν έφταναν, ενώ την ανωτερότητα του αντιπάλου παραδέχτηκε και ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

«Υπήρχε διάθεση, θέληση και προσπάθεια από όλους, αλλά δυστυχώς δεν έφθασαν αυτά. Υπάρχει διαφορά από την Βουλγαρία, δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτή η εικόνα της στην πρεμιέρα. Ίσως μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποιους πόντους καλύτερα και είχαμε την δυνατότητα να τελειώσουμε κάποιες μπάλες στην κόντρα, αλλά τις χάσαμε και γι’αυτό άνοιγε η διαφορά. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και γνωρίζουμε ότι μας λείπει η δύναμη και παίζουμε με τις δυνατότητες που έχουμε και τις εξαντλούμε. Αν μας δοθεί η δυνατότητα για κάτι παραπάνω, θα το προσπαθήσουμε».

Για το παιχνίδι με την Ιταλία: «Καταρχάς μπράβο στους παίκτες μου που δεν σκέπτονται το παιχνίδι με την Πορτογαλία, αλλά το αυριανό με την Ιταλία. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ήρθαμε για να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Γι’αυτό παλεύουμε και αν έρθει η νίκη, καλώς να έρθει. Αυτό ζητάμε από όλους τους αντιπάλους».  

Από την μεριά του και οΠαναγιώτης Πελεκούδας στάθηκε στην ανωτερότητα της Βουλγαρίας: 

«Η Βουλγαρία ήταν καλύτερη από εμάς. Βέβαια και εμείς μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και θεωρώ πως κάποια στιγμή θα φθάσουμε στο επίπεδο για να τους κοντράρουμε. Αν μπορέσουμε να μείνουμε σε αυτή την κατάσταση με παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις, κάποια στιγμή θα φθάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Σήμερα δεν ήμασταν κακοί, ήμασταν σχετικά καλοί. Όταν πηγαίναμε σε παιχνίδι δύναμης, η Βουλγαρία ήταν καλύτερη από εμάς, οπότε πρέπει να χρησιμοποιούμε τα ελληνικά στοιχεία για να το παλέψουμε και αυτό θα γίνει σιγά σιγά με τις παραστάσεις που θα έχουμε. Είναι δύσκολο από την πρώτη στιγμή να το πετυχαίνεις. Δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το μυαλό μας δεν είναι μόνο στην Πορτογαλία και την Ρουμανία, ήρθαμε εδώ να παίξουμε με όλους. Σημασία έχει και το παιχνίδι με την Ιταλία, όπως και όλα τα υπόλοιπα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.