Πελεκούδας: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα» (video)

Ο Έλληνας διεθνής αναγνώρισε την ανωτερότητα της Βουλγαρίας, ωστόσο επεσήμανε πως το ελληνικό σύνολο έχει περισσότερες δυνατότητες.
Δημοσίευση: 12/09/2019 - 18:50
Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Βουλγαρία στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μονπελιέ κι ο Παναγιώτης Πελεκούδας αναφέρθηκε στις δυνατότητες της εθνικής, τονίζοντας πως μπορεί να πιάσει πολύ καλύτερη απόδοση. 

«Η Βουλγαρία ήταν καλύτερη από εμάς. Βέβαια και εμείς μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και θεωρώ πως κάποια στιγμή θα φθάσουμε στο επίπεδο για να τους κοντράρουμε. Αν μπορέσουμε να μείνουμε σε αυτή την κατάσταση με παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις, κάποια στιγμή θα φθάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Σήμερα δεν ήμασταν κακοί, ήμασταν σχετικά καλοί. Όταν πηγαίναμε σε παιχνίδι δύναμης, η Βουλγαρία ήταν καλύτερη από εμάς, οπότε πρέπει να χρησιμοποιούμε τα ελληνικά στοιχεία για να το παλέψουμε και αυτό θα γίνει σιγά σιγά με τις παραστάσεις που θα έχουμε. 

Είναι δύσκολο από την πρώτη στιγμή να το πετυχαίνεις. Δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το μυαλό μας δεν είναι μόνο στην Πορτογαλία και την Ρουμανία, ήρθαμε εδώ να παίξουμε με όλους. Σημασία έχει και το παιχνίδι με την Ιταλία, όπως και όλα τα υπόλοιπα».