Ανδρεόπουλος: «Υπάρχει διαφορά με τη Βουλγαρία» (video)

Ο Έλληνας εκλέκτορας τόνισε πως παρά τη διάθεση των παικτών της εθνικής ομάδας, υπήρχε διαφορά δυναμικής με τους Βούλγαρους.
Δημοσίευση: 12/09/2019 - 18:36
Ο Δημήτρης Ανδρέοπουλος είδε την Ελλάδα να ηττάται στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονπελιέ από τη Βουλγαρία με 3-0 και αναφέρθηκε στη διαφορά που υπήρχε μεταξύ των ομάδων. 

«Υπήρχε διάθεση, θέληση και προσπάθεια από όλους, αλλά δυστυχώς δεν έφθασαν αυτά. Υπάρχει διαφορά από την Βουλγαρία, δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτή η εικόνα της στην πρεμιέρα. Ίσως μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποιους πόντους καλύτερα και είχαμε την δυνατότητα να τελειώσουμε κάποιες μπάλες στην κόντρα, αλλά τις χάσαμε και γι'αυτό άνοιγε η διαφορά. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και γνωρίζουμε ότι μας λείπει η δύναμη και παίζουμε με τις δυνατότητες που έχουμε και τις εξαντλούμε. Αν μας δοθεί η δυνατότητα για κάτι παραπάνω, θα το προσπαθήσουμε».

Για το παιχνίδι με την Ιταλία
: «Καταρχάς μπράβο στους παίκτες μου που δεν σκέπτονται το παιχνίδι με την Πορτογαλία, αλλά το αυριανό με την Ιταλία. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ήρθαμε για να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Γι'αυτό παλεύουμε και αν έρθει η νίκη, καλώς να έρθει. Αυτό ζητάμε από όλους τους αντιπάλους».