Ο 4ος τελικός Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ Γυναικών ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

H σειρά των τελικών Ολυμπιακός - ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ Γυναικών μεταφέρεται στο κλειστό του Ρέντη και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί!

H σειρά των τελικών Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ Γυναικών μεταφέρεται στο κλειστό του Ρέντη και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova σήμερα Πέμπτη 24 Απριλίου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 1 τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στις «ερυθρόλευκες» και τις «κιτρινόμαυρες». Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Τάσος Μπαϊρακτάρης και ο Ηλίας Παπαϊωάννου.

Pre Game Show, Πέμπτη 24 Απριλίου, 19:30 Novasports 1
Live ο αγώνας, Πέμπτη 24 Απριλίου, 20:00 Novasports 1

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στις νίκες έπειτα από το «σπάσιμο» της έδρας της ΑΕΚ και μπροστά στο κοινό του θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου νταμπλ, την στιγμή που η Ένωση θα προσπαθήσει να φέρει την σειρά των τελικών στα ίσια και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή σε πέμπτο παιχνίδι στο «σπίτι» της.  

Από τις 19:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με το pre game show το οποίο θα παρουσιάσει ο Παντελής Λώλης. Σε περίπτωση που ο αγώνας αναδείξει νικητή του πρωταθλήματος τότε θα ακολουθήσει Post Game Show και απονομή κυπέλλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.