Ρουμελιώτης: «Προσγειωμένοι απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Το μυαλό μόνο στον Παναθηναϊκό (Τετάρτη, 21:00) πρέπει να έχουν οι παίκτριες ΑΕΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης.
Δημοσίευση: 01/04/2014 - 23:20

Το μυαλό μόνο στον Παναθηναϊκό (Τετάρτη, 21:00) πρέπει να έχουν οι παίκτριες ΑΕΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

«Ξεκινάει μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αλλά ταυτόχρονα διψασμένοι για τη νίκη και την πρόκριση. Έχουμε κάνει καλή δουλειά το τελευταίο διάστημα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν. Τα κορίτσια έχουν ζήλο στις προπονήσεις και αυτό θέλουν να το δείξουν και στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το πως τον περιμένει αύριο τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε στον τελικό του Κυπέλλου πως έχει κάποιες αδυναμίες. Ο αυριανός ωστόσο είναι διαφορετικός αγώνας. Ο αντίπαλος δεν έχει πλέον άλλο στόχο και θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Αυτό όμως δεν μας αγχώνει. Αυτό που πρέπει από την μεριά μας είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να ακολουθήσουμε το τακτικό μας πλάνο και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την σειρά αυτών των αγώνων».

Στη συνέχεια σχολίασε και για το αν η ομάδα έχει στο μυαλό της τους αγώνες με τον Ολυμπιακό: «Αυτή την στιγμή επιβάλλεται να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό για να προκριθούμε στους τελικούς. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας εκτός από τον αυριανό αγώνα».