Χαντάβα: Εγώ θα είμαι μαζί σας…

Παρά τον αποκλεισμό της από τις κλήσεις του Ναράνχο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα συστράτευσης γύρω από την εθνική ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για τη διάκριση.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της απουσίας της Εύας Χαντάβα στις 17 επιλογές του Ισπανού κόουτς της Εθνικής Γκιγιέρμο Ναράνχο η ακραία του ΠΑΟΚ προέβη σε ανάρτηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Στήριξε τα κορίτσια και άφησε στην κρίση άλλων τον αποκλεισμό της.

Αναλυτικά έγραψε: 

“Με την επίσημη ανακοίνωση των κλήσεων εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ήθελα να ευχηθώ στα κορίτσια καλή επιτυχία! Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει, Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο έχουμε «ματώσει» μέσα στο γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου η Εθνική να μπορέσει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Οι κόποι ανταμείφθηκαν για όλες μας γιατί ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και πάντα προσπαθούσαμε να φέρουμε την ομάδα στην φυσική της θέση, εκεί που πραγματικά της αξίζει. Εγώ μπορεί να μην είμαι στις κλήσεις, άλλοι θα κρίνουν αν άξιζα ή όχι.

Θα είμαι όμως εκεί όπως ήμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια! Θα σας αγκαλιάσω στον Εθνικό ύμνο, θα καρφώσω μαζί σας, θα αγχωθώ και θα πανηγυρίσω μαζί σας! Το μυαλό μου και η σκέψη μου θα είναι σε εσάς γιατί το αξίζετε. Η Ελλάδα είναι ήδη περήφανη για εσάς!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.