Η συνάντηση στους Αρκιούς με το μοναδικό μαθητή Χρήστο

Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχε η πρώην διεθνής παίκτρια του βόλεϊ, Ελένη Φραγκιαδάκη στους Αρκιούς, στα Δωδεκάνησα.

Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχε η πρώην διεθνής παίκτρια του βόλεϊ, Ελένη Φραγκιαδάκη στους Αρκιούς, στα Δωδεκάνησα.

Η ιδέα είχε καρφωθεί στο μυαλό της τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν τότε όταν έγινε το πρώτο Skype των μαθητών του ιδιωτικού σχολείου «ΔΕΣ» στο οποίο είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Βρέθηκε λοιπόν στη Λέρο για διακοπές και δεν θα μπορούσε να μην πεταχτεί μέχρι τους Αρκιούς για να συναντήσει τον μοναδικό 10χρονο μαθητή του νησιού, Χρήστο Καμπόσο. Είναι αυτό το 10χρονο αγόρι που κρατάει με περηφάνια την ελληνική σημαία ψηλά.

Ο λόγος για την Ελένη Φραγκιαδάκη η οποία μαζί με τα δυο της παιδιά και την φίλη της και παλιά συμπαίκτρια της Μαρία Χέλιου, επισκέφθηκαν το ακριτικό νησί για να συναντήσουν τον Χρήστο με τον οποίο εδώ και δύο χρόνια έχουν ανοίξει γραμμή επικοινωνίας μέσω SKYPE. «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον συναντήσουμε» ήταν η πρώτη φράση της πρώην ακραίας της Εθνικής ομάδας η οποία, όταν την εντοπίσαμε τηλεφωνικά, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ήρθε να μας βρει με το ποδήλατό του. Ένα απλό παιδί που δεν έχει φύγει ποτέ από το νησί του με ότι συνεπάγεται αυτό. Κάτσαμε μαζί του να πιούμε μια πορτοκαλάδα με τα παιδιά να αισθάνονται λίγο παράξενα. Ήταν κάπως σφιγμένα αφού δεν είχαν κάτι να συζητήσουν. Όσο πέρναγε η ώρα τόσο περισσότερο οικεία γινόταν η παρέα. Ήταν μια από τις πιο ωραίες στιγμές που ζήσαμε και ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα. Του χαρίσαμε ένα βιβλίο και μόλις το πήρε στα χέρια του συγκινήθηκε» ολοκλήρωσε τις σκέψεις της η Κρητικιά. Φραγκιαδάκη και Χέλιου δεν έμειναν πάντως μόνο στην συνάντηση με τον Χρήστο. Τον προσκάλεσαν για μια εβδομάδα στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα στο σχολείο και να μείνει μαζί με τα παιδιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.