Στην ιταλική Κιέρι η Μάρθα Ανθούλη

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα της η Μάρθα Ανθούλη.

Η 18χρονη Ελληνίδα αθλήτρια υπέγραψε συμβόλαιο με την Κιέρι και ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα. Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση της Κιέρι αναφέρεται πως η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού είναι η νεότερη, αλλά και η ψηλότερη αθλήτρια της ομάδας από σήμερα.

Η Κιέρι, η οποία αγωνίζεται στη Serie A, αποτελεί τον πρώτο σταθμό της Ανθούλη στην καριέρα της εκτός συνόρων, ενώ είχε αγωνιστεί απέναντί της στη φάση των «16» του Challenge Cup τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στις πρώτες δηλώσεις της ως παίκτρια της Κιέρι η Θεσσαλονικιά βολεϊμπολίστρια τόνισε: «Τι μου άρεσε από την πρόταση της Κιέρι; Όλα! Οι αγώνες στο Challenge Cup μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κιέρι ήταν πολύ ενδιαφέροντες και δύσκολοι: δεν είχα παίξει ποτέ ξανά αντίπαλη με μία τόσο δυνατή ομάδα. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη με το ενδιαφέρον που έδειξε αυτή η ομάδα για εμένα. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, υψηλού επιπέδου που δουλεύει σκληρά και επικεντρώνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι για να αναπτυχθώ ως παίκτρια γιατί ξέρω πως έχω αρκετό… χώρο για βελτίωση σε όλα. Το ιταλικό πρωτάθλημα βόλεϊ είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι εκεί. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η εμπειρία και να την ευχαριστηθώ στο έπακρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.