Στο team των ομοσπονδιακών και ο Στεφάνου

"Συμπαίκτης" των Ντάντε Μπονιφάντε, Σαμουέλε Πάπι και Κώστα Χριστοφιδέλη στο προπονητικό team της Εθνικής θα είναι ο Γιώργος Στεφάνου.

Ο πρώην πλέον διεθνής λίμπερο εντάσσεται στο σταφ και θα ταξιδέψει την Δευτέρα 30 Μαΐου μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της «γαλανόλευκης» στη Καλαμάτα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ο Γιώργος Στεφάνου επιστρέφει, με νέο ρόλο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από 231 συμμετοχές με τη «γαλανόλευκη». Το καλοκαίρι του 2021 εγκατάλειψε την ενεργό δράση έχοντας κατακτήσει 8 πρωταθλήματα Ελλάδας, 7 Κύπελλα και 5 Λιγκ Καπ.

«Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου η προπονητική. Θέλω να μεταδώσω και εγώ από την πλευρά μου όσα έχω αποκομίσει από το άθλημα. Μου έγινε η πρόταση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο να ενταχθώ στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής και με χαρά δέχθηκα να βοηθήσω από διαφορετικό πόστο. Έπαιξε ρόλο η παρουσία του Χριστοφιδέλη, αλλά μεγαλύτερο έπαιξε ότι έρχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου. Με την Εθνική ομάδα έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές και όλοι την έχουμε αγαπήσει όσο καμία άλλη» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Στεφάνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!