Μαναβή, Τσοπούλου: «Το χρυσό μετάλλιο ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή»

Χαρούμενες αλλά και περήφανες για τη σημαντικότερη επιτυχία στην καριέρα τους ήταν η Δήμητρα Μαναβή και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο μονάστερο τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί της FIVB.

Χαρούμενες αλλά και περήφανες για τη σημαντικότερη επιτυχία στην καριέρα τους – μετά και την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος το 2018 στον Άγιο Νικόλαο – ήταν η Δήμητρα Μαναβή και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο μονάστερο τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί της FIVB στην παραλία Μυλοπότα της Ιου.

«Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Μαζί με την Δήμητρα έχουμε ανοδική πορεία και αρκετές επιτυχίες. Είμαι πολύ χαρούμενη για το πρώτο μας χρυσό εδώ στην Ελλάδα και χαίρομαι διπλά που ήταν η Μαρία Τσιαρτσιάνη δίπλα μας», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Τσοπούλου.

Η Δήμητρα Μαναβή είπε από την πλευρά της: «Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί είναι το πρώτο μας χρυσό μετάλλιο σε διοργάνωση της FIVB και φυσικά επειδή έγινε στην Ελλάδα. Αυτή η επιτυχία ανήκει και στην προπονήτριά μας Μαρία Τσιαρτσιάνη και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο στην Ίο που μας στήριξε».

Η Τσοπούλου είπε για την σημασία της επιτυχίας και το Continental Cup Που θα γίνει στον Σχινιά το προσεχές σαββατοκύριακο: «Το τουρνουά στην Ίο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, μία εβδομάδα πριν το Continental Cup και είναι ό,τι πιο καλό μπορούσε να μας τύχει. Μας δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση για το σημαντικότερο τουρνουά της χρονιάς την επόμενη εβδομάδα».

Η Δήμητρα Μαναβή τόνισε πάντως πως η καλύτερη στιγμή του τουρνουά ήταν η ανάκρουση του εθνικού ύμνου σε μία διεθνή διοργάνωση: «Ανατρίχιασα. Εχω ξανακούσει το εθνικό ύμνο σε αναπτυξιακά ή βαλκανικά, όμως τώρα που το ένιωσα το συναίσθημα ήταν απίστευτο».

Οσο για την διοργάνωση στην Ιο η Τσοπούλου είπε: «Ευχαριστούμε το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης και μακάρι η FIVB να κάνει θεσμό την διοργάνωση στην Ίο. Είναι μία καταπληκτική τοποθεσία και όλοι όσοι ήρθαν να αγωνιστούν έμειναν ικανοποιημένοι από όλες τις απόψεις. Νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν εδώ με την Δήμητρα και ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να είμαστε πάλι εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.