Ζέρβας: «Θέλω το μπιτς βόλεϊ να γίνει συνήθεια στην Αριστοτέλους»

Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη διεξαγωγή του «THESSALONIKI MASTERS» στην πλατεία Αριστοτέλους και εξέφρασε την επιθυμία για την επέκταση και αναβάθμισή του, έτσι ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς κάθε καλοκαίρι.

Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη διεξαγωγή του «THESSALONIKI MASTERS» στην πλατεία Αριστοτέλους και εξέφρασε την επιθυμία για την επέκταση και αναβάθμισή του, έτσι ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς κάθε καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Ζέρβα:

Ποια είναι η εντύπωσή σας από το εντυπωσιακό σκηνικό στην πλατεία Αριστοτέλους;

«Ως Θεσσαλονικιός λατρεύω την πλατεία Αριστοτέλους, αλλά έτσι όπως την είδα με το γήπεδο μπιτς βόλεϊ, την αγαπάω ακόμα περισσότερο. Όλοι οι πολίτες την χαίρονται όταν γεμίζει από δράσεις και με τόσο σημαντικά γεγονότα, στην καρδιά της πόλης. Είναι πραγματικά διαφορετικό αυτό που συνέβη με το τουρνουά μπιτς βόλεϊ και θέλω να μας γίνει και συνήθεια. Τα καλοκαίρια όταν ο καιρός είναι καλός, η πλατεία Αριστοτέλους είναι μαγική. Και σε άλλη μέρη της πόλης είναι καλό να γίνονται δράσεις σε διάφορα αθλήματα και να το χαίρεται ο κόσμος».

Αναλαμβάνετε ως νέα Δημοτική Αρχή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Υπάρχει δέσμευση ότι αυτή η διετία που έχει περάσει με αγώνες μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Αριστοτέλους μπορεί να γίνει τριετία και τετραετία;

«Αυτό είναι κάτι δεδομένο και με πολύ πιο πλούσιες διοργανώσεις, με περισσότερο κόσμο. Ό,τι είναι πετυχημένο σαφώς και θα έχει συνέχεια. Το ζητούμενο για την νέα Δημοτική Αρχή και για εμένα ως Δήμαρχος είναι να γίνονται και άλλα πράγματα. Η Ομοσπονδία Βόλεϊ δίνει το καλό παράδειγμα, μας βοηθήσατε να δούμε πολύ όμορφες εικόνες και να εμπεδώσουμε τι σημαίνει αυτό για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης».

Από το πρωί μέχρι και το βράδυ όλες τις ημέρες οι εξέδρες ήταν γεμάτες…

«Ο κόσμος διψάει. Για αθλητισμό, για εκδηλώσεις και κυρίως τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις. Η Ομοσπονδία Βόλεϊ βοήθησε στο να γίνει μία άρτια διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Υπόσχομαι αυτό να συνεχιστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.