Ο Μπάμπης μαθαίνει σάμπα για την άμμο του Ρίο

Εκπροσώπηση στο πρόσωπο του Μπαμπη Παπαδογουλα θα εχει το ελληνικό βόλεϊ στους Ολυμπιακούς αγωνες της Βραζιλίας.

Εκπροσώπηση στο πρόσωπο του Μπαμπη Παπαδογουλα θα εχει το ελληνικό βόλεϊ στους Ολυμπιακούς αγωνες της Βραζιλίας. Ο καλύτερος Έλληνας διαιτητης ήταν επόπτης στην άμμο πριν απο 12 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας,  αλλα το ερχόμενο καλοκαίρι θα ανεβεί στην σκάλα αφού θα είναι ένας από τους 16 διαιτητές που επέλεξε η FIVB για να διευθύνουν το τουρνουά μπιτς βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας.

«Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο! Αυτό ήταν το υπέρτατο όνειρο. Το 2004 ήμουν επόπτης στην Αθήνα και τώρα σαν διαιτητής. Είναι κάτι μοναδικό και πραγματικά ξεχωριστό», δήλωσε στο www.volleyball.gr ο διεθνής διαιτητής ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε βρεθεί και πάλι στην Βραζιλιάνικη μεγαλούπολη διευθύνοντας το τουρνουά Grand Slam που έπαιζε το ρόλο του test event.

«Το μπιτς βόλεϊ γεννήθηκε στις ΗΠΑ αλλά γιγαντώθηκε στην Βραζιλία. Πέρσι στο test event σε όλη την Κόπα Καμπάνα έπαιζε μπιτς βόλεϊ και ποδόσφαιρο και νομίζω ότι είναι το πιο ιδανικό μέρος για να γίνει το Ολυμπιακό τουρνουά», είπε ο κ. Παπαδογούλας ο οποίος είναι ένας από τους πέντε Ευρωπαίους διαιτητές που επέλεγε η διεθνής Ομοσπονδίας.

«Σίγουρα είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η Ελληνική διαιτησία τόσο στη σάλα, όσο και στην άμμο είναι υψηλού επιπέδου», τονίζει με νόημα ο μέχρι πέρσι τερματοφύλακας του Όλυμπου Γόννων (ένα χωριό δίπλα στην κοιλάδα των Τεμπών) ο οποίος για 14 χρόνια συνδύαζε την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή με αυτή του διαιτητή.

Κι αν και για τα δύο υπήρχαν τα γονίδια (ο πατέρας του Κώστας ήταν επίσης και τερματοφύλακας αλλά και διαιτητής βόλεϊ) σίγουρα για την εξέλιξη του στη διαιτησία του βόλεϊ έπαιξαν ρόλο κάποιοι άνθρωποι τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια.

«Όσον αφορά τη σάλα σίγουρα χρωστάω πολλά στον Βασίλη Αντωνούλη τον οποίο και θεωρώ δάσκαλο μου, ενώ για την άμμο πρέπει να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Παναγιώτη Ρουσάκη που με ανακάλυψε και στον Βασίλη Ράπτη που με έπλασε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.