Υπερπρωταθλήτρια η Αρβανίτη, το σήκωσε με την Καραγκούνη

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού Beach Volley έγραψε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης η Βίκυ Αρβανίτη.

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού Beach Volley έγραψε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης η Βίκυ Αρβανίτη. Η κορυφαία αθλήτρια στην άμμο πανηγύρισε την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη και έγινε η πρώτη που φθάνει τα 10 πρωταθλήματα στην καριέρα της. Για την Καραγκούνη ήταν ο τέταρτος τίτλο τη, τρίτος με δίδυμο την Αρβανίτη. Στις κατάμεστες κερκίδες του κεντρικού γηπέδου στην μαρίνα Αγίου Νικολάου, Αρβανίτη/Καραγκούνη επικράτησαν της Δήμητρας Μαναβή και της Κωνσταντίνας Τσοπούλου με 2-0 (21-14, 21-13) σετ.

«Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα. Όσες φορές και αν έχεις πάρει το πρωτάθλημα, ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτός που είναι φαβορί έχει όλη την πίεση ότι πρέπει να κερδίσει. Τα κορίτσια μπορούσαν να παίξουν πιο ελεύθερα, αλλά εμείς ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαρές, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Το επίπεδο έχει ανέβει και γι’αυτό ήμασταν από την αρχή μέχρι το τέλος 100% συγκεντρωμένες για τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενη που στην επιστροφή μου πήρα το 10ο πρωτάθλημα στην καριέρα μου. Του χρόνου πάλι» δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη.

Η Πένυ Καραγκούνη από την πλευρά της τόνισε: «Το ήθελα πάρα πολύ να πάρω το πρωτάθλημα με την Βίκυ. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την χρονιά και νομίζω πως κάτι μου χρωστούσε ο Θεός από πέρυσι. Το πρωτάθλημα αυτό το αφιερώνω στην αδερφή μου Δήμητρα και στους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα. Αυτό που ελπίζω τώρα είναι να επιτευχθεί ο μεγάλος μας στόχος που είναι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.