Οι ευχές του ΠΑΣΑΠ στις εθνικές ομάδες beach volley

Την δική του ευχή για καλή επιτυχία στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας έδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών στις Εθνικές Ομάδες Beach Volley της Ελλάδας.

Ο ΠΑΣΑΠ έδωσε το «παρών» στο ξενοδοχείο Αστήρ της Πάτρας όπου διαμένει η ελληνική αποστολή κι εκπροσωπήθηκε από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, και τον Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Αχιλλεόπουλο, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους αθλητές και το επιτελείο.

Στη συνέχεια, τα μέλη του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους προπονητές, το επιτελείο και τους αθλητές τόσο για τη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων όσο φυσικά και για γενικότερα ζητήματα που αφορούν το άθλημα, με τον ΠΑΣΑΠ να δεσμεύεται ότι θα σταθεί αρωγός σε οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν συναντήσουν στο διάβα τους.

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε στην ομιλία του τα εξής: «Ως ΠΑΣΑΠ, σας καλωσορίζουμε στην Πάτρα, που είναι και η πατρίδα των περισσότερων μελών του ΔΣ του Συνδέσμου μας. Ήρθαμε εδώ να σας γνωρίσουμε προσωπικά, διότι σας θαυμάζουμε πάρα πολύ γι’ αυτά που έχετε πετύχει και εκείνα που είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε στο μέλλον. Έχετε φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, είστε πρωταθλητές Ελλάδος όλοι και αγωνίζεστε στο εξωτερικό, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας και κάνοντάς μας υπερήφανους.

Σας θαυμάζουμε τόσο, που θα θέλαμε να μας υπογράψετε αυτόγραφα, εξ ου και η φανέλα που έχουμε φέρει μαζί μας. Να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στους Αγώνες στους οποίους θα σας θαυμάσουμε και θα σας υποστηρίξουμε. Και, γιατί όχι, να ακουστεί ακόμη ένας Εθνικός Ύμνος, αυτή τη φορά για το Beach Volley.

Όσον αφορά στον ΠΑΣΑΠ, ο στόχος της νέας διοίκησης είναι να ενώσει όλους τους αθλητές του βόλεϊ μαζί. Να ξέρετε ότι είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και πως, σε περίπτωση που η οργανωτική επιτροπή δεν έχει μεριμνήσει για κάτι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και να περάσετε όμορφα, ώστε να θυμάστε αυτή τη διοργάνωση με χαμόγελο».

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ελληνική αποστολή, μηδενός εξαιρουμένου. Συγκεκριμένα, οι αθλητές: Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη, Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου, Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου, Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου, ο head coach Τίε Σαντάνα, οι προπονητές Θανάσης Πανούσος και Στάθης Χανδρινός, καθώς και τα μέλη του επιτελείου Πόλα Κίτσου και Μανώλης Ρουμελιώτης.

Έχουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμότατα τα μέλη του επιτελείου που οργάνωσαν σε χρόνο-ρεκόρ τη συνάντηση και συνετέλεσαν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.