Αυλαία στο 18ο Novasports Beach Volley Tournament (video)

Το 18o Novasports Beach VOLLEY Tournament έριξε την αυλαία του στο «Καράβι» του Σχοινιά, με την διεξαγωγή των τεσσάρων τελικών και στις δύο κατηγορίες του.

Το 18o Novasports Beach VOLLEY Tournament έριξε την αυλαία του στο «Καράβι» του Σχοινιά, με την διεξαγωγή των τεσσάρων τελικών και στις δύο κατηγορίες του.

Στον τελικό της GOLDEN κατηγορίας των ανδρών ο Ατάμ Τσαλικιάν με τον Γιώργο Καντιώτη νίκησαν με 2-1 σετ (21-16, 17-21, 10-15) τους Βασίλη Κατσακούλα και Θοδωρή Κωνσταντινίδη.

Στον τελικό της ίδιας κατηγορίας στις γυναίκες η Ειρήνη Κοκκινάκη παρέα με την Σοφία Πάικου επικράτησαν με 2-0 σετ (21-14, 21-16) τις Φάλια Θεοδωράκη και Πένυ Κουράκου.

Στον τελικό της κατηγορίας  SILVER στους άνδρες οι Γιάννης Βούλγαρης και Κωνσταντίνος Θεοχάρης νίκησαν τους Θοδωρή Παπαδάκη και Λευτέρη Κοντόση με 2-0 (15-9, 15-10).

Στον τελικό της ίδιας κατηγορίας η Λυτώ Δοκοπούλου με την Χριστίνα Φαράντζου επικράτησαν με 2-0 σετ ( 15-6, 15-7)της Κατερίνας Βούλγαρη και της Χριστίνας Αντζουλη. 

Μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης το τουρνουά έκλεισε με τις απονομές στους νικητές των δύο κατηγοριών.

Στην κατηγορία SILVER γυναικών τις απονομές έκανε ο Εμπορικός Διευθυντής Πελατών FORTHNET Δημήτρης Βάγιας.  Στην κατηγορία  SILVER ανδρών τις απονομές έκανε ο πρώην διεθνής άσος Γιάννης Φάκας.

Στην κατηγορία GOLDEN γυναικών τις απονομές έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής του τουρνουά Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ενώ στην κατηγορία GOLDEN ανδρών τα μετάλλια παρέδωσε ο Διονύσης Τσίτος Retail Marketing Director Forthnet.

Η αυλαία του τουρνουά έπεσε με τους πάντες να γίνονται μια μεγάλη παρέα στην άμμο, να βγάζουν φωτογραφίες, να τραγουδούν και να διασκεδάζουν.

Ήταν ένα καταπληκτικό διήμερο με ο 18ο Novasports Beach Volley Tournament να στέφεται για μια ακόμη χρονιά με απόλυτο αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.