«Να οριστούν πριν το Final Four οι τελικοί»

Επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ με την οποία εκφράζει την αντίθεση της στη διεξαγωγή των τελικών της Α1 μετά το Final Four της Κωνσταντινούπολης απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ με την οποία εκφράζει την αντίθεση της στη διεξαγωγή των τελικών της Α1 μετά το Final Four της Κωνσταντινούπολης απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση εξέφρασε την απορία της για τη στάση της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος και ζητά να οριστούν οι τελικοί της Α1 πριν το Final Four εφόσον η ημιτελική φάση ολοκληρωθεί σε τρείς ή τέσσερις αγώνες.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:


«Λαμβάνοντας το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης της Basket League ΟΠΑΠ δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε γιατί σπεύσατε να αποφασίσετε τη μη διεξαγωγή αγώνων για την τελική φάση των Playoffs πριν το Final Four της Κωνσταντινούπολης χωρίς να συμβουλευτείτε τις εμπλεκόμενες ομάδες.


Βάσει του προγράμματος της φάσης 1-4, υπάρχει η πιθανότητα να τελειώσει η σειρά το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 ή τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012. Αν συμβεί αυτό και η ομάδα μας είναι μια από τις δύο φιναλίστ του τελικού, θεωρούμε αδιανόητο να μη γίνουν αγώνες της τελικής φάσης των Playoffs.


Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ στο Final Four της Κωνσταντινούπολης και η απόφασή σας αυτή μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα στην ομάδα μας αφού στην περίπτωση που προαναφέραμε, δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση για διάστημα 10 έως 12 ημερών πριν από τον ημιτελικό με την FC Barcelona.


Ζητούμε να ορίσετε τη διεξαγωγή τελικού πριν το Final Four της Κωνσταντινούπολης στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός είναι φιναλίστ και η σειρά της ημιτελικής φάσης τελειώσει είτε το Σάββατο 28 Απριλίου 2012, είτε τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης