Τα κάνει …10 η Σίνδος και γιορτάζει με 203 συμμετοχές


Το παλαιότερο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Βόρειας Ελλάδας γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο 12ος και προτελευταίος σταθμός στα αναπτυξιακά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη σεζόν 2015-2016. Πρόκειται φυσικά για το όπεν της Σίνδου, το οποίο διοργανώνει αύριο και μεθαύριο η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τον δήμο Δέλτα και το τοπικό σωματείο Εχέδωρος. Φιλοξενείται στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου και, όπως κάθε χρόνο, αφιερώνεται στη μνήμη του παλιού αθλητή του Μ.Π.Σ. Σίνδου Ιωάννη Κόκκινου, αδερφού της ειδικής γραμματέα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και γενικής γραμματέα της Τοπικής Επιτροπής, Τασούλας. Παραδοσιακά στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας οι διοργανωτές μετατρέπουν σε γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ένα προ πολλού αναγνωρισμένο απ’ όλους event. Φέτος …στρογγυλοποιούν στα 10 τα ετήσια τουρνουά και με εγγυημένη την καλή οργάνωση καταφέρνουν σταθερά να έχουν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του αθλήματος. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν και φέτος τις 200, συγκεκριμένα είναι 203, ενώ οι 253 του 2014 αποτελούν τον δεύτερο καλύτερο αριθμό πανελληνίως. Με νωπές τις μνήμες από το 1ο και απόλυτα πετυχημένο όπεν της Χ.Α.Ν.Θ., η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να κλείσει ιδανικά τα φετινά της αναπτυξιακά με το τουρνουά, που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των ανθρώπων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ως ένα από τα κορυφαία.   

Από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που κλασικά προκηρύσσονται φέτος, στη Σίνδο θα γίνουν οι 8 κι αυτό αποτελεί μία ακόμα «κατάκτηση» του θεσμού. Πρόκειται για τις κατηγορίες Νέων ανδρών, νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων, ενώ δεν κατέστη εφικτό να μπουν στο πρόγραμμα εκείνες των Νέων γυναικών και των μίνι παγκορασίδων λόγω έλλειψης συμμετοχών. Συνολικά 64 σωματεία από 20 περιοχές όλης της χώρας θα έχουν αθλητές και αθλήτριες στους αγώνες! Εκτός φυσικά από τη Θεσσαλονίκη θα εκπροσωπηθούν οι πόλεις: Αθήνα, Ορεστιάδα, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Πάτρα, Λάρισα, Πολύγυρο Χαλκιδικής, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Κοζάνη, Σέρρες, Δράμα, Βέροια, Καστοριά, Χανιά, Έδεσσα και Καρδίτσα. Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 8 Νέους άνδρες, 25 νέους, 13 νεάνιδες, 61 παίδες, 18 κορασίδες, 39 παμπαίδες, 16 παγκορασίδες και 23 μίνι παμπαίδες.

Πολλά φυσικά, όπως κάθε χρονιά και τα κορυφαία ονόματα από τις συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες, που θα λάβουν μέρος. Aπό τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης πρόκειται ν’ αγωνιστούν οι έφηβοι Γιάννης Σγουρόπουλος, Δημήτρης Κορδούτης, οι νεάνιδες Ελισάβετ Τέρπου, Αλεξάνδρα Τουντακώβα, η κορασίδα Μαρία Λαδάκη, οι παμπαίδες Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Αλέξης Κωστακιώτης και η παγκορασίδα Δήμητρα Πετσίβα. Επίσης, στις Ελπίδες μετέχει ο Βαγγέλης Τσιαλτζούδης, που έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο φέτος στα αναπτυξιακά και στους μίνι παμπαίδες ο Γιώργος Κάλλιας, που έχει πάρει δύο πρωτιές. Θυμίζουμε βέβαια, ότι οι δύο συγκεκριμένες κατηγορίες δεν περιλαμβάνονται στον τελικό των όπεν.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει νωρίς το πρωί του Σαββάτου (08.30) με τους ομίλους των παίδων. Την πρώτη ημέρα η δράση αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον τις 12 ώρες! Την Κυριακή η αρχή γίνεται ξανά στις 08.30 με αγώνες διαβάθμισης και οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 15.30 για ν’ ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων έχουν αναρτηθεί το πρόγραμμα και οι κληρώσεις των αγώνων.

Καθοριστική φυσικά θα είναι και φέτος η βοήθεια των χορηγών. Το 10ο τουρνουά στη Σίνδο στηρίζουν συνολικά 26 χορηγοί και είναι οι εξής:

ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Α.Ε.
Select Αρτοβιομηχανία
Ψαροταβέρνα «Γιώργος»
Αργυράκης Οβελιστήριο Ταβέρνα
Ντοκούτση Βιβλιοπωλείο
Πετρόχειλος GP Sports
La Ricetta
«Το Tεκέλι» Ψητοπωλείο
Αρμενάκη Cookies
Tuvunu ΑΕ – Παραγωγή και Εμπορία Αφεψημάτων Βοτάνων
Ohonos Snack
Μy Coffee Bar 57
Κατσαντώνης Pingpong Shop
Μπαλίτας Super Market
«Christos Was Here» Φωτογράφος
«Ο παραγωγός» Σωτηριάδης Θ. Πετράκη Ε.
Ασφάλειες «Petridis»
«Αρτολιχουδιές»
«Anemos»  café bar
Οπωρολαχανοπωλείο «Ο Τσολάτος»
SindoMetal  Χρώματα Σιδηρικά Ψύξη Θέρμανση Βιομηχανικά είδη
Dimis grill
Αφροδίτη Ζαχαροπλαστείο
ΓΕΠΑ ΙΚΕ Συνιρίδης – Χρώματα Σιδηρικά Εργαλεία
FORD – Γνήσια Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Καλογιάννης Απόστολος – Digital Copy Center


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.