Μπάνκι: «Χαρακτήρα νοκ – άουτ από εδώ και πέρα»

Ο Λούκα Μπάνκι έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Νίμπουρκ, αλλά τόνισε ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ΑΕΚ.

Ο Λούκα Μπάνκι έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Νίμπουρκ, αλλά τόνισε ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ΑΕΚ.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική για το ρεκόρ μας, αλλά και για τον τρόπο που ήρθε. Επίσης, έδειξε στους παίκτες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Πλέον, τα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα νοκ άουτ. Για τη Νίμπουρκ ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι, επειδή είναι τελευταία στον όμιλο και δεν έχει περιθώρια. Έχουν μεγάλο ρόστερ, με μεγάλο ροτέισον 11 παικτών. Έπρεπε να κρατήσω συγκεντρωμένη την ομάδα. Από τη μεριά μας, δείξαμε υπομονή, αν και δεν είχαμε ρυθμό κόντρα σε μια σκληρή άμυνα. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και οι ψηλοί μας έδειξαν καλά στοιχεία στον επιθετικό τομέα. Είναι σημαντικό που δείξαμε βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ μέσα στο ίδιο το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ενώ για τη βελτίωση στα ριμπάουντ πρόσθεσε:

«Το ριμπάουντ εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, όπως είναι η ενέργεια και οι τοποθετήσεις. Επίσης, ξεκινάει από τον τρόπο που αμύνεσαι στο ένας εναντίον ενός. Είχαν καλύτερες τοποθετήσεις στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και δεν τους αφήσαμε να έχουν καλές τοποθετήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!