Κοντονής: «Αθλητής υπόδειγμα ο Πετρούνιας»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, που απόψε γέμισε χαρά και περηφάνια όλη την Ελλάδα. Η χώρα μας πανηγυρίζει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο χάρη σ’ έναν αθλητή υπόδειγμα, ο οποίος δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες όλων φτάνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και αφού εκτέλεσε άψογα μιας υψηλής δυσκολίας προσπάθεια. Απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του αθλήματός του, κερδίζοντας την καθολική αναγνώριση ακόμα και από τους πολύ σπουδαίους αντιπάλους που είχε στον αποψινό τελικό.

Για μία ακόμη φορά οι Έλληνες αθλητές αποδεικνύουν ότι διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου μπορούν να επιτυγχάνονται, παρά τις πολυποίκιλες δυσκολίες των τελευταίων ετών, με σκληρή δουλειά, αφοσίωση, επιμονή και υπομονή. Ιδιαίτερα για τον Λευτέρη όλα αυτά αποκτούν πολύ μεγαλύτερη σημασία, προσωπικής δοκιμασίας, την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη διάρκεια της προετοιμασίας του. Συγχαρητήρια στον χρυσό μας Ολυμπιονίκη, τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, το τιμ που εργαζόταν γύρω του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.