Μπρέιντι: Γίνεται αναλυτής μόλις αποσυρθεί με ποσό… μαμούθ! (pic)

Έτοιμος για την καριέρα του μόλις αποσυρθεί (λογικά μετά την επόμενη σεζόν) είναι ο G.O.A.T. του NFL.

Σε συμφωνία με το «FOX» για να αναλάβει τη θέση του αναλυτή του αθλήματος που έχει πρωταγωνιστήσει για τόσα χρόνια ήρθε ο Τομ Μπρέιντι.

Ο 44χρονος κουόρτερμπακ των Tampa Bay Buccaneers υπέγραψε με το αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο για 10 έτη από την στιγμή που θα αποσυρθεί, η οποία όπως όλα δείχνουν έπειτα την επόμενη σεζόν του NFL.

Ο επτά φορές πρωταθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου θα κυνηγήσει τον όγδοο τίτλο του στον τελευταίο του… χορό στη λίγκα, απολαμβάνοντας παράλληλα από τώτα το προνόμιο του να γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Φυσικά οι απολαβές του κορυφαίου αθλητή που έχει βγάλει ποτέ το εν λόγω σπορ δε θα μπορούσε να μην υπογράψει και ένα συμβόλαιο με εξωπραγματικά λεφτά!

Πόσα είναι αυτά; Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, η συμφωνία θα του αποφέρει συνολικά 375 εκατομμύρια δολάρια.

Αξιοσημείωτο φυσικά και το ότι το εν λόγω ποσό θα του αποφέρει 42 εκατομμύρια περισσότερα από όσα θα βγάλει συνολικά στην καριέρα του ως κουόρτερμπακ! Απίστευτο

Όχι και άσχημα για τον Μπρέιντι, ο οποίος όμως δεν επικεντρώνεται από τώρα σε αυτό αλλά στην προετοιμασία του ώστε να είναι έτοιμος στα τέλη του καλοκαιριού, όταν θα μπει στην 23η επαγγελματική σεζόν της καριέρας του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.