Ανανέωσαν για έναν ακόμη χρόνο Μπούνας και ΑΣΕΔ

Με τον Κωστή Μπούνα στην τεχνική ηγεσία θα πορευθεί και τη νέα σεζόν ο ΑΣΕ Δούκα. Ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι του 2017, συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία του γι' ακόμη ένα χρόνο.

Με τον Κωστή Μπούνα στην τεχνική ηγεσία θα πορευθεί και τη νέα σεζόν ο ΑΣΕ Δούκας. Ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων το καλοκαίρι του 2017, συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία του γι’ ακόμη ένα χρόνο, παρότι η προηγούμενη σεζόν δεν κύλησε όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του συλλόγου, με τον ΑΣΕΔ να μένει εκτός τελικής τετράδας στην Α1 χάντμπολ.

Σε δήλωσή του, ο Κωστής Μπούνας τόνισε: «Μετά την ολοκλήρωση της διετούς συμφωνίας μας, αποφασίσαμε με τη διοίκηση του συλλόγου να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας για ακόμα ένα χρόνο. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ του ΑΣΕΔ, τους κυρίους Βάτη, Αλεξίου και Χατσατουριάν, για την εμπιστοσύνη τους και την πρόταση ανανέωσης. Η κοινή μας προσπάθεια αυτά τα δύο χρόνια και η άριστη επικοινωνία μεταξύ μας συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Με αφετηρία την ανανέωση της συνεργασίας μας, ξεκινάμε μια καινούρια προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερων απαιτήσεων σε σχέση με το περσινό. Σε αυτήν την προσπάθεια καλώ προσωπικά όλους τους παλιότερους συντελεστές –παίκτες, προπονητές, διοικητικούς παράγοντες, γονείς αθλητών– να έρθουν κοντά μας και να βοηθήσουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Το τμήμα χάντμπολ δεν είναι προσωποκεντρικό και τα αποτελέσματα αυτών των δυο ετών προήλθαν από ομαδική δουλειά. Με αυτό το σκεπτικό οφείλουμε να συνεχίσουμε και να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την οικογένεια χάντμπολ του ΑΣΕΔ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.