Ενίσχυση με Φλορίδο για ΑΕΚ

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία απέκτησε τον Ισπανό πλέι μέικερ Νάτσο Μόγια Φλορίδο.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία απέκτησε τον Ισπανό πλέι μέικερ Νάτσο Μόγια Φλορίδο. 

Ο 31χρονος παίκτης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη φιναλίστ του πολωνικού πρωταθλήματος, Βίσλα Πλοκ, με την οποία συμμετείχε και στο Champions League. Έχει αγωνιστεί επίσης στην πατρίδα του με την Πουέντε Ζενίλ, αλλά και στη Ρουμανία, όπου φόρεσε τις φανέλες της Μπακάου και της CSM Βουκουρεστίου.

Ο Μόγια Φλορίδο, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ και την Ελλάδα. Η προσέγγιση που μου έκαναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν με εντυπωσίασαν και ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για μια ομάδα που λειτουργεί πολύ επαγγελματικά και έχει υψηλούς στόχους και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ομάδα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα καλό όνομα στην Ευρώπη μέσα από τη συμμετοχή της και τις διακρίσεις της στο Challenge Cup. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τους φίλους της ομάδας που έχω ακούσει τα καλύτερα. Στόχος μας φυσικά είναι να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.