Στο Φιλίππειο ο ΠΑΟΚ για τις δύο αναμετρήσεις με τη Μουρατπασά

Με την περσινή... εκούσια απουσία της, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτή τη φορά ως πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στον 1ο γύρο του EHF Cup την τουρκική Μουρατπασά, με τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις να διεξάγονται στο Φιλίππειο της Βέροιας, την Παρασκευή (13/9, 18:00) και την Κυριακή (15/9, 15:00). Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στον 2ο γύρο με την πρωταθλήτρια Σερβίας Γιαγκόντινα, η οποία αποκλείστηκε στα προκριματικά του Champions League.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον «κορμό» της περσινής νταμπλούχου ομάδας, άλλαξε όμως προπονητή, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να αντικαθιστά τον Δημήτρη Δημητρούλια. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμειναν η Βραζιλιάνα τερματοφύλακας Μπρούνα ντε Ολιβέιρα Καμποϊμ, η Σλοβένα Τέγια Φερφόλια και η Μαρία Νίκολιτς από τη Βόρεια Μακεδονία, αλλά και οι διεθνείς Μαρία Χατζηπαρασίδου, Κατερίνα Βαφειάδου, Αγνή Ζυγούρα, Βάσια Γκάτζιου. Η σημαντικότερη απώλεια είναι αυτή της Δανής Νέντα Τζούρισιτς, ενώ στον αντίποδα σπουδαία προσθήκη είναι η επιστροφή της Ελένης Μούρνου.

Σε ό,τι αφορά τη Μουρατπασά, είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία στην Τουρκία, έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα (πέρυσι τερμάτισε δεύτερη), αλλά και στην Ευρώπη, καθώς έφτασε δύο φορές ως τον τελικό του Challenge Cup (2011 και 2012), ενώ την περίοδο 2014-15 συμμετείχε στα ημιτελικά του EHF Cup.

Διαιτητές των δύο αγώνων θα είναι οι Ρώσοι Άντον Αντάσεφ και Ντένις Μουσάτοφ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.