“Παράνομη η πρόσληψη του Νίκου Ηλιάδη”

Διοικητικού και οικονομικού χαρακτήρα «έκνομες ενέργειες» της μέχρι πρότινος διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, δημοσιοποίησε σήμερα η προσωρινή διοίκηση.

Διοικητικού και οικονομικού χαρακτήρα «έκνομες ενέργειες» της μέχρι πρότινος διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, δημοσιοποίησε σήμερα η προσωρινή διοίκηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας «η πρόσληψη του εθνικού προπονητή Νίκου Ηλιάδη και του βοηθού του, Ηλία Ηλιάδη του Μιρμάν, δεν πληρούσαν τις προβλεπόμενες διατάξεις του Ν.2725/99, και τις διαδικασίες του εσωτερικού κανονισμού». Διευκρινίζεται μάλιστα πως «σύμφωνα με σχετική απόφαση της προσωρινής διοίκησης θα απαιτηθεί καταλογισμός των χρημάτων που δαπανήθηκαν για όλη τη διάρκεια της σύμβασης με τους εν λόγω προπονητές».

Αναφέρεται επίσης ότι «η Ομοσπονδία του Τζούντο πλήρωνε 650 ευρώ μηνιαίως για χρήση αίθουσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με το πρόσχημα εκγύμνασης κλιμακίου της εθνικής ομάδας του αθλήματος. Την αίθουσα χρησιμοποιούσε ο σύλλογος «Ολυμπιονίκης Ρέντη» της οικογένειας Ηλιάδη».

Γίνεται επίσης λόγο στον Ρομάν Μουστόπουλο, στον οποίο «δόθηκε άδεια για να αγωνιστεί με τα χρώματα όποιας χώρας επιθυμεί (για την αθλητική προετοιμασία του Μουστόπουλου η Ομοσπονδία δαπάνησε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μέχρι σήμερα και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τον ενέταξε σε ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να μετάσχει στην Ολυμπιάδα του Ρίο), χωρίς καμία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Η προσωρινή διοίκηση καταγγέλει επίσης ότι «το τουρνουά «Ηλιάδης» διοργανωνόταν από το σύλλογο «Ολυμπιονίκης Ρέντη» χωρίς καμία συμμετοχή της Ομοσπονδίας Τζούντο, στην οποία και ανήκει το δικαίωμα διεξαγωγής και χωρίς κανέναν διαγωνισμό όπως επίσης ρητά προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις του.2725/99».
Ακόμη «σε εκλογικές συνελεύσεις παρελθόντων ετών, συμμετείχαν σωματεία που σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν ανήκουν στα επίσημα μητρώα της, είναι άνευ αθλητικής δραστηριότητας και αναγνώρισης, ενώ στις τελευταίες εκλογές, ψήφισαν εκλέκτορες που είχαν κωλύματα κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων του Ν.2725/99». ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.