Καλές επιδόσεις στους αγώνες ρίψεων «Κώστας Σπανίδης»

Δύο αθλητές έπιασαν τα όρια για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, ενώ συνολικά το επίπεδο ήταν ανεβασμένο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στους αγώνες «Κώστας Σπανίδης»  μετείχαν κορυφαίοι Έλληνες και Ελληνίδες των ριπτικών αγωνισμάτων, σε μια διοργάνωση που τιμά την μνήμη του Κώστα Σπανίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή το Σεπτέμβριο του 2010.

Τους αγώνες παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι Τασούλα Κελεσίδου, η οποία ως αθλήτρια του Σπανίδη κατάφερε να πετύχει σπουδαίες διακρίσεις, η σύζυγος του Γεωργία Γιαννακίδου και η ολυμπιονίκης του 1992 Βούλα Πατουλίδου.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης συνέχισε το σερί των σταθερών εμφανίσεων, επικρατώντας αυτή τη φορά με βολή στα 75,51 μ. και πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα στην Ουέλβα στις 20 Ιουνίου.

Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 εξασφάλισε η Σοφία Καϊσίδου στη σφαιροβολία. Η αθλήτρια από τη Νάουσα είχε καλύτερη βολή στα 15,76 μ., επίδοση καλύτερη από το όριο των 15,60 μ., που απαιτείται για συμμετοχή στη διοργάνωση και παράλληλα βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ (15,23 μ.).

Ο Ιάσωνας Μαχαίρας επιβεβαίωσε τις καλές του εμφανίσεις και με βολή στα 19,28 μ. εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Ο νεαρός αθλητής δείχνει πως σύντομα θα είναι σε θέση βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είναι 19,49 μ. από το καλοκαίρι του 2018.

Την πρώτη της βολή πάνω από τα 60 μ. πέτυχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Σταυρούλα Κοσμίδου. Η νεαρή αθλήτρια επικράτησε στη σφυροβολία Κ20 με 61,96 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και βελτιώνει το 59,52 μ. που είχε από φέτος. 

Τις σταθερές εμφανίσεις με βολές πάνω από τα 65,00 μ. συνεχίζει η Παναγιώτα Φρίγγη, που αυτή τη φορά επικράτησε της σφυροβολίας Κ18 με 66,77 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.