Συγχαρητήρια Σεβαστή παρά τον υποβιβασμό

Η εθνική ομάδα στίβου δεν κατάφερε να παραμείνει στην κορυφαία ευρωπαϊκή κατηγορία με τον αρχηγό αποστολής πάντως να συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθειά τους.

Η εθνική ομάδα στίβου πήρε τη δέκατη θέση στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας, δεν κατάφερε να παραμείνει στη Super League, την κορυφαία κατηγορία, ωστόσο οι Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια. Ο αρχηγός της αποστολής, Βασίλης Σεβαστής, έκανε τον απολογισμό του κατά την αναχώρηση της ομάδας από τη Βαρσοβία.

««Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πρωτοκλασάτοι της αποστολής έκαναν για μία ακόμη φορά εμφανή την παρουσία της χώρας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Το γεγονός ότι με αυτές τις συνθήκες είμαστε η δέκατη χώρα της Ευρώπης, είναι πολύ μεγάλη επιτυχία των αθλητών και των προπονητών. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες μέσα στις οποίες αθλητές και αθλήτριες κάνουν πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, χωρίς ένα κλειστό στάδιο, χωρίς προπονητικό κέντρο αντάξιο επιπέδου και χωρίς μια σειρά από μέσα, που είναι απαραίτητα για να κάνει κανείς πρωταθλητισμό με τον έντονο διεθνή ανταγωνισμό της εποχής. Εκ μέρους του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους όσοι συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.