To Σάββατο βράδυ, η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται αλλά … τρέχει!

Το ... καλό μεγαλώνει, ωριμάζει και γίνεται ολοένα και καλύτερο! Οι προεργασίες για τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole ολοκληρώνονται κι η αντίστροφη μέτρηση για το σήμα του αφέτη έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Περισσότεροι από είκοσι χιλιάδες δρομείς, προερχόμενοι από εξήντα χώρες, επαγγελματίες αθλητές και μη, έχουν δώσει ραντεβού για το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου στη Νύφη του Θερμαϊκού για ένα πολύ ιδιαίτερο ξενύχτι. Η επίσημη παρουσίαση του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ-HELEXPO, όπου οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι επιπλέον 1.000 θέσεις θα διατεθούν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) κατά τη διάρκεια λειτουργίας του στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ-HELEXPO από την Πέμπτη 17/10 (ώρες 10:00 – 19:00), με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης.
Η Nova, στηρίζει τον “8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης” ως “Media Partner”, στο πλαίσιο της πληθώρας δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της και πιο συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Μια διαχρονική πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται εμπράκτως και με τη συμμετοχή της “Novasports Running Team”.
Ειδική μνεία έγινε στην συμμετοχή των 172 Ινδών φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς “Mrs. India Worldwide 2019”, οι οποίες θα βρεθούν στην εκκίνηση του Δρόμου Υγείας 5.000μ., μία ημέρα μετά από την τέλεση του διαγωνισμού ομορφιάς την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Πόρτο Καρράς.
Επιπλέον, ο διεθνής οργανισμός καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων «Α21 Campaign» θα διοργανώσει πριν από το ξεκίνημα του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος το 6ο Διεθνές «Walk For Freedom», με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από το σημείο της αφετηρίας του Ημιμαραθωνίου Δρόμου, περιλαμβάνοντας συμβολικό περπάτημα της απόστασης μέχρι τον Λευκό Πύργο, κοινό σημείο τερματισμού όλων των Δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο – ανασκόπηση του περσινού «Νυχτερινού», πριν δοθεί ο λόγος στους παρευρισκόμενους ομιλητές, οι οποίοι τόνισαν τα εξής:
Τάσος Τζήκας (Πρόεδρος ΔΕΘ-HELEXPO): «Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, που είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ως φορέας δίνουμε έμφαση στον αθλητισμό και μέσα από τη φετινή διοργάνωση συνεχίζουμε την καλλιέργεια της σχέσης μας με την Ινδία, η οποία ήταν η τιμώμενη χώρα στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».
Χριστίνα Καραμίχου (Πρόεδρος ΜΕΑΣ Τρίτων): «Με μεγάλη τιμή και χαρά μου σας καλωσορίζουμε όλους και ακόμα περισσότερο τους διοργανωτές των καλλιστείων της Ινδίας, τα οποία συνδέσαμε ως γεγονός με τον Ημιμαραθώνιο, καθώς και τον πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής. Δώσαμε μεγάλη έμφαση στην εξωστρέφεια, με σκοπό να προσελκύσουμε επισκέπτες στη Θεσσαλονίκη και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και να προβάλουμε τις περιοχές μας στη διεθνή σκηνή».
Βούλα Πατουλίδου (Πρόεδρος Ο.Ε., Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης – απέστειλε χαιρετισμό): «Η ώρα της μεγάλης αθλητικής φθινοπωρινής γιορτής έφτασε. Θα ξαναπλημμυρίσουν οι δρόμοι της πόλης από τους πολυάριθμους δρομείς και βαδιστές κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – Dole. Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός Θεσσαλονίκης, για τη Θεσσαλονίκη. Την ημέρα του αγώνα θα είμαι παρούσα. Το βράδυ του Σαββάτου, σε αυτήν τη διοργάνωση που κατακλύζεται το κέντρο της πόλης από τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της. Ο Ημιμαραθώνιος είναι από τις αγαπημένες μου συμμετοχές και για αυτό καλώ όλον τον κόσμο, να ανταμώσουμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μας, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ, είτε ως συμμετέχοντες, είτε ως απλοί θεατές.
Ελάτε να αφήσουμε το άγχος και τα προβλήματά για τις υπόλοιπες ημέρες, και να γίνουμε ένα. Αξίζει να σημειωθεί η μύηση ολοένα και περισσοτέρων τα τελευταία χρόνια στο τρέξιμο, που μόνο ως ενθαρρυντικό μπορεί να το δει κάποιος, καθώς στον αθλητισμό αναπτύσσονται αρετές, όπως η καλλιέργεια της πειθαρχίας, η ευγενής άμιλλα και η αυτοκυριαρχία. Απαραίτητες αρετές για την καθημερινότητα μας! Καλή αντάμωση!»
Πέτρος Λεκάκης (εκπρόσωπος Δήμου Θεσσαλονίκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού): «Το βίντεο που είδαμε από την περσινή διοργάνωση, αποτύπωσε τα πάντα. Θέλω να σας συγχαρώ γι’ αυτό. Είδαμε αποτύπωση συναισθημάτων, είδαμε πόσο όμορφη είναι η πόλη μας την νύχτα, το έργο που επιτελείτε αγκαλιάζοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών, όλων των φύλων, όλων των εθνικοτήτων, ανθρώπους με κινητικά προβλήματα… Τα λόγια είναι περιττά. Ο Δήμος ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια να στηρίζει το δρομικό κίνημα και βούληση του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις, θέλουμε να φέρουμε τέτοια γεγονότα μεγάλα στην πόλη μας, Η διοργάνωση αυτή γιγαντώνεται και είναι τιμή μας που βρισκόμαστε δίπλα της. Περιμένω το Σάββατο να βρεθούμε στην εκκίνηση της διαδρομής, που κατά τη γνώμη μου είναι η ομορφότερη στην Ελλάδα».
Άγγελος Χαριστέας (Εντεταλμένος σύμβουλος διεθνών σχέσεων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας): «Πρόκειται για κάτι περισσότερο από μία διοργάνωση, που προβάλλει τη Μακεδονία και τη χώρα μας. Δεν υπάρχει πιο απλό και πιο όμορφο πράγμα από το να τρέξουμε σε μια πανέμορφη πόλη όπως είναι η Θεσσαλονίκη και σε μία υπέροχη νυχτερινή διαδρομή. Πάντοτε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τέτοια γεγονότα, που προβάλλουν τη χώρα και την πόλη με σωστό πρόσημο. Ως άνθρωπος και ως πρώην αθλητής θα έχω την ιδιαίτερη χαρά να τρέξω για δεύτερη χρονιά, μαζί με χιλιάδες ανθρώπους που θα έχουν ίσως την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη και θα τη γνωρίσουν μέσα από την συμμετοχή τους σ’ αυτή τη διοργάνωση. Επιπλέον, θα τρέξουν πρωταθλητές εγνωσμένης αξίας, θα είναι σημαντικό να κάνουν ρεκόρ και να δείξουν ότι η Ελλάδα αναδεικνύει πολύ καλούς δρομείς».
Τάσος Τομπούλης (Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης): «Σας στέλνω τους χαιρετισμούς του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου. Ο ΜΕΑΣ Τρίτων, σωματείο της Ομοσπονδίας, είναι ο σύλλογος που υλοποιεί αυτόν τον αγώνα και εμείς στον ΣΕΓΑΣ είμαστε συνεργάτες και στεκόμαστε δίπλα στη διοργάνωση, την στηρίζουμε και θέλουμε να πετύχει και φέτος. Αξίζει όλοι να αφήσουν τους καναπέδες, να βγουν στον δρόμο για να τρέξουν ή για να περπατήσουν, κάνοντας καλό στην υγεία τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάζονται γι’ αυτόν τον αγώνα».
Ζωή Μπέτα (πρωταθλήτρια δρόμων αντοχής): «Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την πρόσκληση. Θα τρέξω για τέταρτη φορά στον αγώνα των 5.000μ.. Οι συμμετοχές αυξάνονται κάθε χρόνο και αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων. Ελπίζω να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες μια πολύ όμορφη αθλητική εμπειρία, αλλά και να πάρουν το σωστό ερέθισμα ώστε να βάλουμε όλοι τον αθλητισμό στην καθημερινότητά μας, να γίνει τρόπος ζωής και να συμμετέχουν όλοι πιο ενεργά. Καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς».
Ιάσων Ιωαννίδης (πρωταθλητής δρόμων αντοχής): «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστόπουλο για την συνολική υποστήριξη προς όλους τους αθλητές, που χρειάζονται βοήθεια σε πολλά επίπεδα. Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης είναι ο πιο σημαντικός νυχτερινός αγώνας στην Ελλάδα και μπορεί να φτάσει τους κορυφαίους αγώνες στον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Θα τρέξω στον Ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων, σ’ αυτή την πολύ εύκολη και ευχάριστη διαδρομή, σ’ αυτό το μεγάλο πάρτι. Για μένα, το ζητούμενο είναι να φτάνει ο καθένας τα όριά του και να τα ξεπερνά».
Γρηγόρης Τάσιος (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής): «Ο δικός μας Μαραθώνιος είναι η προσπάθειά μας να έχουμε ένα σημαντικό τουριστικό αποτέλεσμα. Ο Οκτώβριος αποτελεί το άκρο της τουριστικής σεζόν και αυτή η διοργάνωση μπορεί να προσελκύσει στην περιοχή μας και άλλους αθλητές, αλλά και ανθρώπους που βάζουν στο πρόγραμμά τους μια τέτοια δραστηριότητα. Φέτος θα έχουμε στη Χαλκιδική συνολικά 400 Ινδούς, συμπεριλαμβανομένων των 172 φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς. Οι Ινδοί έχουν πάθος με την αρχαία ελληνική ιστορία και μπορούμε να το αξιοποιήσουμε αυτό το στοιχείο».
Μπαράτ Κ. Μπράμαρ (Πρόεδρος “Mrs. India Worldwide 2019”): «Μέσα από το “Mrs. India Worldwide 2019” θέλουμε να αναδείξουμε τις ομορφιές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης. Επιλέξαμε να διοργανώσουμε τον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς στη Βόρεια Ελλάδα, σε μία περιοχή ανεξερεύνητη για την πλειοψηφία των Ινδών, που έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί σε ιδανικό προορισμό για αυτούς. Δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόταση των διοργανωτών του Ημιμαραθωνίου. Όλα τα κορίτσια είναι ενθουσιασμένα που θα πάρουν μέρος αυτή την ξεχωριστή γιορτή. Η συμμετοχή τους σ’ ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα, μαζί με 20.000 δρομείς, θα ολοκληρώσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία για όλες τους».
Μαγδαληνή Ζαφειρίου (εκπρόσωπος «Α21 Campaign»): «Για δεύτερη φορά, καθώς η πρώτη ήταν το 2017, το “Walk for Freedom” θα συνδυαστεί με αυτή τη διοργάνωση, την οποία ευχαριστούμε. Είναι μία σιωπηλή διαμαρτυρία για να αναδειχθεί η ύπαρξη ου έγκληματος που λέγεται εμπορία ανθρώπων. Θα συναντηθούμε στις 16:00 στην είσοδο του λιμανιού, ντυμένοι με μαύρα ρούχα, για να περπατήσουμε μέχρι την αψίδα του τερματισμού και να διακηρύξουμε τη λέξη ελευθερία. Η ίδια δράση θα πραγματοποιηθεί σε άλλα 11 σημεία σε όλη την Ελλάδα και για πρώτη φορά και στην Κύπρο, σε Λευκωσία και Λεμεσό. Πέρσι 1.300 άνθρωποι περπάτησαν μαζί μας και ευχόμαστε κάθε χρόνο περισσότερος κόσμος να συμμετέχει, να μαθαίνει για το trafficking και να ενημερώνεται, γιατί οι άνθρωποι που είναι θύματα αυτού του εγκλήματος δεν έχουν δική τους φωνή».
Δημήτρης Κοντούδης (Συντονιστής γραμμής ενημέρωσης “1109”): «Σας ευχαριστούμε πολύ που μας δίνετε μία πλατφόρμα για να ενημερώσουμε τον κόσμο για την εμπορία ανθρώπων. Το 1109 είναι γραμμή ενημέρωσης αλλά χρησιμεύει και για καταγγελία περιστατικών εμπορίας ανθρώπων».
Κούλα Γιαννακίδου (εκπρόσωπος ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα, πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού): «Ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα, του μόνου αμιγώς γυναικείου αθλητικού σωματείου στην Ελλάδα, θέλω να εκφράσω την στήριξή μου στον “Νυχτερινό”, που πλέον αποτελεί θεσμό, να καλωσορίσω τις Ινδές συμμετέχουσες, αλλά και να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την κοινωνική τους ευαισθησία».
Κωνσταντίνος Θερμασώνης (εκπρόσωπος Ονομαστικού Χορηγού “Dole”): «Εκ μέρους της Dole, εκφράζω τη μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε ως Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης. Η Dole δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία φρούτων εξαιρετικής ποιότητας, εφαρμόζοντας το τρίπτυχο “ποιότητα, ευεξία και κοινωνική ευθύνη”. Έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια στη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη. Στον φετινό “Νυχτερινό” θα έχουμε ένα πολυπληθές running team που θα πλημμυρίσει τους δρόμους, μαζί με τους πρωταθλητές Θοδωρή Αναγνώστου, Στέφανι Λεοντιάδου και Μιχαέλα Φιάσκα, όπως επίσης τον πρώην μπασκετμπολίστα Ευθύμη Ρεντζιά και την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά».
Μάνος Εξαρχουλάκος (Διευθυντής μάρκετινγκ «Zeniθ»): «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας για ό,τι κάνετε για να πετύχει αυτή η μεγάλη προσπάθεια για τη Θεσσαλονίκη. Το τρέξιμο χρειάζεται ενέργεια, η νύχτα χρειάζεται ενέργεια για να φωτίσει, η Zeniθ ξεκίνησε από εδώ με φυσικό αέριο, τώρα πλέον και με ηλεκτρική ενέργεια, και αυτή την στιγμή κατακτά όλη την Ελλάδα. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να λείπουμε εμείς από αυτή την προσπάθεια όλης της πόλης».
Μετά την παρουσίαση ενός βίντεο εξαιρετικής ομορφιάς από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε. Γιάννης Ποδιώτης παρουσίασε τους περισσότερους από 150 συνεργαζόμενους φορείς, ενώ στην συνέχεια έγινε αναλυτική παρουσίαση των Δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος και της άρτιας υποστήριξης των δρομέων κάθε ηλικίας και επιπέδου.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:00, με τη δύση του ήλιου) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:00), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.
Ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Δρόσος Χριστόπουλος, τόνισε:
«Χαίρομαι που είμαστε εδώ για 8η χρονιά, σε μια διοργάνωση με συνεχόμενη ανοδική πορεία, γεγονός που αποδίδεται στην άριστη συνεργασία των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων Υποστήριξης, της Οργανωτικής και Τεχνικής Επιτροπής μας, της Γραμματείας και των Εθελοντών μας. Η διαδρομή του “Νυχτερινού” είναι απολύτως επίπεδη και θεωρείται από τις κορυφαίες στον κόσμο. Θα συμμετάσχουν πολλοί αθλητές και αθλήτριες, που θα κυνηγήσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ, σ’ ένα τέλειο οδόστρωμα και σε ιδανικές καιρικές συνθήκες, την ώρα που δύει ο ήλιος.
Είναι επίσης πολύ σημαντική η ημερομηνία τοποθέτησης της διοργάνωσης, διότι στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο το κλίμα κατά τεκμήριο είναι εκπληκτικό και προσφέρεται ως ένας ευχάριστος τουριστικός προορισμός, που κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με την συμμετοχή στη διοργάνωση, η οποία παρατείνει την τουριστική περίοδο. Είμαστε διαρκώς στην αναζήτηση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ποιότητας της διοργάνωσης συνολικά, ώστε αυτή να φτάσει εκεί όπου την φανταζόμαστε και την ονειρευόμαστε.
Και φέτος θα έχουμε 156 τριάδες νικητών, αφού εκτός από τις τέσσερις απονομές στον Ημιμαραθώνιο και στον Δρόμο Υγείας 5.000μ., σε άνδρες και γυναίκες, θα αναδειχθούν άλλες 48 τριάδες νικητών: Για άλλη μια χρονιά θα ανακοινωθεί επίσημη κατάταξη όλων των ηλικιακών κατηγοριών άνω των 35 ετών, ανά φύλο και ανά αγώνισμα. Όλοι οι νικητές θα τιμηθούν στην ετήσια γιορτή της “Ημέρας του Μαραθωνίου” στις αρχές του ερχόμενου έτους».
Κατόπιν, ο κ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε λεπτομερώς στους δύο Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και στην υποστήριξη που θα έχουν οι δρομείς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προσπάθειά τους.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του επίσημου T-Shirt, του επίσημου μεταλλίου και του Bib Number της διοργάνωσης και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, λίγο πριν τη δύση του ήλιου, όταν οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσουν από χαμόγελα και από δρομείς κάθε ηλικίας!
O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.