Νέα πτήση Καραλή με άλμα στα 5,71 μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ που έγινε στην πόλη Szczecin της Πολωνίας σε έναν ακόμη αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ που έγινε στην πόλη Szczecin της Πολωνίας σε έναν ακόμη αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα. 

Ο 20χρονος πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5,71 μ. ισοφάρισε το φετινό του ρεκόρ κι επέστρεψε σε άλματα πάνω από τα 5,70 μέτρα.  Ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,41 μ. με επιτυχημένο άλμα και στη συνέχεια υπερέβη με την δεύτερη τα 5,61 μ. και με την τρίτη τα 5,71 μέτρα. 

Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 5,81 μ., ύψος που ο νεαρός δεν ξεπέρασε σήμερα, όμως, είναι σίγουρο πως θα έχει ευκαιρία να σημειώσει στους αγώνες που ακολουθούν. Ο Πιοτρ Λίσεκ αναδείχθηκε νικητής με 5,81 μ., ο Πάβελ Βογιεκόβσκι ήταν δεύτερος με 5,71 μ. και ο Έλληνας αθλητής τρίτος με το ίδιο ύψος.

Ο Καραλής, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τελικό της σειράς Diamond League στις 29 Αυγούστου στη Ζυρίχη, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 24 του μηνός στη διοργάνωση του Παρισιού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.