Μεγάλα ονόματα του στίβου στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Παρέα με εκατοντάδες άλλους δρομείς που αναμένεται να κατακλύσουν το πανέμορφο Ναύπλιο για τους αγώνες του Μαραθωνίου της αργολικής πρωτεύουσας, το παρών θα δώσουν και μεγάλα ονόματα του στίβου.
Δημοσίευση: 25/02/2019 - 15:56
Παρέα με εκατοντάδες άλλους δρομείς που αναμένεται να κατακλύσουν το πανέμορφο Ναύπλιο για τους αγώνες του Μαραθωνίου της αργολικής πρωτεύουσας, το παρών θα δώσουν και μεγάλα ονόματα του στίβου όπως οι Χριστόφορος Μερούσης, Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Ντενίζ Δημάκη, ενώ στα 5 χλμ θα πάρουν μέρος μεταξύ άλλων, η Ζωή Ανδρικοπούλου και η Κατερίνα Μπερδούση.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου και ήδη ολοκληρώθηκαν οι online ατομικές εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα, του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5χλμ και των 2,5χλμ. Αυτό σημαίνει ότι οι δηλώσεις συμμετοχής θα συνεχιστούν, κατόπιν διαθεσιμότητας, στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης.

Παράληλα με τους αγώνες θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις!
Την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 19:00 στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική αθλητική ημερίδα με θέματα "Μοριακοί Μηχανισμοί Άθλησης : Οξειδωτικό Στρες" και "Κρίσιμοι παράγοντες για τη βελτίωση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου σε αθλητές Μαραθωνίου" με την υποστήριξη της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας "Sports Excellence" που λειτουργεί κάτω από την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το Σάββατο 02 Μαρτίου στις  19:00 θα γίνει προβολή της κινηματογραφικής ταινίας "Ο Τερματισμός – Finish Line" της Ελιάνα Αμπραβανέλ. Η προβολή στηρίζει την ομάδα FINISH LINERS της MDA HELLAS και τέλος θα πραγματοποιηθεί και το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου.