Στεφανίδη: “Περίμενα περισσότερα” (photo)

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης, όπου έμεινε μακριά από τα μετάλλια.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης, όπου έμεινε μακριά από τα μετάλλια. Η ίδια τόνισε πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την προετοιμασία της, περίμενε να πάει καλύτερα στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Χαρακτηριστικά, έγραψε στη σελίδα της στο Instagram: “Δεν καταφέραμε αυτό που περιμέναμε στην Γλασκώβη. Παρά τις δυσκολίες τις φετινης σεζόν οι τελευταίες προπονήσεις είχαν πάει καλύτερα από ποτέ και περίμενα περισσότερα. Τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν την σημασία της σταθερότητας την οποία για λόγους που δεν ήταν στο χέρι μας δεν είχα φέτος. Παρόλα αυτά χαίρομαι που η σεζόν τελειώνει με υγεία και μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον ανοιχτό χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας”.

Το σχετικό ποστάρισμα: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν καταφέραμε αυτό που περιμέναμε στην Γλασκώβη. Παρά τις δυσκολίες τις φετινης σεζόν οι τελευταίες προπονήσεις είχαν πάει καλύτερα από ποτέ και περίμενα περισσότερα. Τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν την σημασία της σταθερότητας την οποία για λόγους που δεν ήταν στο χέρι μας δεν είχα φέτος. Παρόλα αυτά χαίρομαι που η σεζόν τελειώνει με υγεία και μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον ανοιχτό χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας ? Not what we expected for today. It has been a tough season for us and we are proud with how we fought through and still showed up and did our job. The last week of practice has gone better than ever but I was not able to put it together today. This more than anything shows the importance of consistency that I have lacked this indoor season due to illness. Excited to rest for a bit and begin training for outdoors. Thank you all for your support ? #nike #stoiximan #ibank #toyota #tempur #seventeen #lorvenn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.