Σε καλή κατάσταση Κυνηγάκης κι Αραούζου

Οι δύο Έλληνες κολυμβητές με τις επιδόσεις τους στην Ουγγαρία, έδειξαν πως βρίσκονται σε ιδανική φόρμα εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νοτόυ Κορέας τον επόμενο μήνα.

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Άλκης Κυνηγάκης και η Κέλλυ Αραούζου στον 4ο αγώνα FINA Marathon Swim World Series 2019, που διεξήχθη το Σάββατο (15/6) στο Μπάλατον της Ουγγαρίας, με τους δύο αθλητές να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Στον αγώνα των 10χλμ, ο Άλκης Κυνηγάκης κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 1:50:24.20, ενώ στην 11η θέση βρέθηκε η Κέλλυ Αραούζου, με επίδοση 1:58:55.60. Οι δυο Έλληνες κολυμβητές έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση στην προετοιμασία τους εν όψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Νότια Κορέα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άλκης Κυνηγάκης δήλωσε: «Ο αγώνας αυτός ήταν το τελευταίο τεστ πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα χαρούμενος που μπόρεσα να ανταγωνιστώ Παγκόσμιας κλάσης κολυμβητές». 

Με τη σειρά της η Κέλλυ Αραούζου ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, στόχος ήταν η δεκάδα και θεωρώ ότι τον πέτυχα, καθως βρέθηκα με ελάχιστη διαφορά 11η. Μένει λιγότερο από ένας μήνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και εκεί πάλι θα πάω με στόχο την δεκάδα. Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, δεδομένου ότι αγωνίστηκαν όλες οι πρωτοκλασάτες αθλήτριες εκτός την Ολλανδή κολυμβήτρια και συνεχίζουμε δυνατά».

Πηγή: ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.