Προπονητικό καμπ στη Ραφήνα με τους μεγαλύτερους του κόσμου στην κλάση ΦΙΝΝ

Στην Αθήνα βρίσκονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα ιστιοπλόων της κλάσης ΦΙΝΝ και συμμετέχουν σε προπονητικό καμπ που διεξάγεται στη Ραφήνα.

Στην Αθήνα βρίσκονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα ιστιοπλόων της κλάσης ΦΙΝΝ και συμμετέχουν σε προπονητικό καμπ που διεξάγεται στη Ραφήνα. Πρόκειται για αθλητές που θαυμάσαμε πρόσφατα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ, ενώ κάποιοι από αυτούς τα δύο τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει το «Athens International Sailing Center» και κάνουν σημαντικό μέρος της προετοιμασίας τους.
 
Αυτό το διάστημα αποφάσισαν να προπονηθούν στο θαλάσσιο στίβο της Ραφήνας για δύο λόγους. Ο πρώτος επειδή ο αέρας ταιριάζει με αυτόν της Μελβούρνης ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο και ο δεύτερος διότι τα κύματα μοιάζουν με αυτά στην Ιαπωνία που θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες.

Την γενική επίβλεψη του προπονητικού καμπ έχει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, ενώ δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει ο Γιάννης Μιτάκης. Ό,τι καλύτερο για τον Ελληνα πρωταθλητή να  προπονείται μαζί με τους κορυφαίους της κλάσης ενόψει παγκοσμίου και Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο καμπ, λοιπόν, παίρνουν μέρος ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 Ούγγρος Ζ. Μπέρετς, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 Σουηδός Μ. Σάμινεν(φωτ), ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Γάλλος Τζ. Λομπέρ, ο περίφημος Τούρκος Α. Καϊνάρ, ο Κροάτης Ν. Μπουγκάριν, ο Ισπανός Χ. Καρντόνα, ο Σουηδός Γ. Πέτερσον και άλλοι, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ν.Ο Ραφήνας «Αλκυών». Το καμπ ολοκληρώνεται στις 28 Οκτωβρίου και στη συνέχεια αυτοί οι αθλητές θα μετακομίσουν στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» ενόψει του «29ου Athens International Sailing Week 2019 Winter Series»  το οποίο θα διεξαχθεί 8 με 16 Νοεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.