Στο Παγκόσμιο Finn Gold Cup ο Γιάννη Μιτάκης !

Έτοιμος να πέσει στην μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Finn 2016, που θα γίνει στην Gaeta της Ιταλίας είναι ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ), Γιάννης Μιτάκης.

Έτοιμος να πέσει στην μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Finn 2016, που θα γίνει στην Gaeta της Ιταλίας είναι ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ), Γιάννης Μιτάκης.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος για 7η συνεχόμενη φορά στην Ολυμπιακή κατηγορία του Finn, είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την 9η θέση στον κόσμο που κατέλαβε το 2015, στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην μακρινή Νέα Ζηλανδία και ουσιαστικά του έδωσε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Το Παγκόσμιο Finn που αρχίζει την Κυριακή 8 Μαΐου είναι το τελευταίο « μεγάλο » πρωτάθλημα προετοιμασίας του Γιάννη Μιτάκη και της ομάδας υποστήριξής του, πριν του φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι στο Ρίο της Βραζιλίας. Στην Ιταλία ο Γιάννης Μιτάκης θα έρθει αντιμέτωπος με όλους τους αντιπάλους που θα βρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο πρωτάθλημα αυτό θα προσπαθήσει να συλλέξει τις τελευταίες και πολύ χρήσιμες πληροφορίες για αυτούς, ώστε να σχεδιάσει και την τελική στρατηγική του. 

Την μακρόχρονη και επίπονη προσπάθεια του Γιάννη Μιτάκη υποστηρίζει ένας σημαντικός αριθμός συνεργατών που ακολουθούν αυτό το σκληρό πρόγραμμα προετοιμασίας χάρη στην βοήθεια των χορηγών του, της Musto και της  BMS United Bankers καθώς και των υποστηρικτών του Salty Bag και Paralos Events & Design. 
Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την  προσπάθεια του Έλληνα αθλητή μπορούν να επισκεφτούν την σελίδα του στο Facebook ( Giannis Mitakis ) που ενημερώνετε καθημερινά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.