Διέψευσε το χιούμορ του ο Μάρεϊ

Σε εσπευσμένη διάψευση των όσων είχε γράψει κατά καιρούς στον λογαριασμό του στο Twitter προχώρησε ο Άντι Μάρεϊ.
Δημοσίευση: 30/01/2014 - 12:52

Σε εσπευσμένη διάψευση των όσων είχε γράψει κατά καιρούς στον λογαριασμό του στο Twitter προχώρησε ο Άντι Μάρεϊ. Ο Βρετανός τενίστας προσπάθησε να βάλει τέλος στον σάλο που είχε προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις απαντήσεις που είχε δώσει σε κάποιες ερωτήσεις φίλων του, στη συγκεκριμένη σελίδα.

Ο Μάρεϊ είχε απαντήσει για το αν θα παντρευτεί: «Αμέσως μετά το Γουίμπλετον θα είναι μια πολύ καλή μέρα», ενώ τόνισε σε ερώτηση για το αν έφαγε το χορτάρι του Γουίμπλετον, μετά την κατάκτηση του τίτλου: «Όχι το κάπνισα». Επίσης, ο Σκωτσέζος τενίστας έγραψε σε ερώτηση για το πόσο συχνά έχει σκεφθεί να σκοτώσει τους Ναδάλ και Φέντερ: «Συμβαίνει καθημερινά».

Ο Μάρεϊ έκανε χιούμορ, όμως αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τον βρετανικό Τύπο, ο οποίος έσπευσε να δημοσιεύσει τις συγκεκριμένες απαντήσεις και να δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων. Για αυτό τον λόγο, ο Μάρεϊ έσπευσε να γράψει στη σελίδα του στο Twitter: «Τρία πράγματα... Δεν καπνίζω χόρτο, δεν παντρεύομαι (ακόμα) και δεν θέλω να σκοτώσω τον Ραφαέλ Ναδάλ».