Οδηγείται στο χειρουργείο η Λεδάκη

Σε επέμβαση θα υποβληθεί η Στέλλα Λεδάκη, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει σε κοιλιακούς και προσαγωγούς.

Σε επέμβαση θα υποβληθεί η Στέλλα Λεδάκη, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει σε κοιλιακούς και προσαγωγούς. Η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου θα ακολουθήσει αμέσως μετά πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να είναι έτοιμη για τους καλοκαιρινούς αγώνες.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα η Στέλλα Λεδάκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών, το οποίο της διαγνώστηκε. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα καταβάλει προσπάθεια να επιστρέψει το καλοκαίρι σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, το διάστημα αποκατάστασης θα φτάσει τον έναν μήνα, διάστημα στο οποίο η αθλήτρια θα ακολουθεί ειδικό ασκησιολόγιο.

Η Λεδάκη ευελπιστεί πως θα είναι σε θέση να προλάβει,  το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στη Ζυρίχη, όπου θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή παρουσία. Η επέμβαση της αθλήτριας θα γίνει στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.