Προσφορά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στα παιδιά και τους γονείς

Μία σημαντική απόφαση για τους αθλητές του Λυκείου και τους γονείς τους πήρε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

Μία σημαντική απόφαση για τους αθλητές του Λυκείου και τους γονείς τους πήρε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Προκειμένου να μη χαθούν και αυτή τη χρονιά προνόμια για την εισαγωγή αθλητών σε ανώτατες σχολές απάντησε θετικά στην πρόταση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα διεξάγει εκείνη τον Μάρτιο το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ.
 
Ελλάδας. Η ομοσπονδία δέχτηκε με χαρά να κάνει αυτή την εξυπηρέτηση στο υπουργείο και θα καταφέρει έτσι να σώσει τα μπόνους για τις πανελλήνιες εξετάσεις, που προβλέπονται για όσους μαθητές πάρουν υψηλές θέσεις. Πέρσι δεν είχε γίνει αυτή η διοργάνωση και τα παιδιά είχαν χάσει τα κίνητρα, που τόσο μεγάλη σημασία έχουν για τα ίδια και τους γονείς τους. Ακριβώς μάλιστα, επειδή αυτά τα ποσοστά ήταν το βασικό κίνητρο της ομοσπονδίας και οι σχολικοί αγώνες δεν μπορούσαν να γίνουν και σε άλλες πόλεις σαν προκριματικοί, στο Πανελλήνιο Λυκείων θα μετάσχουν μόνο οι μαθητές, που είναι αθλητές πινγκ πονγκ με δελτίο.

Το Υπουργείο ετοίμασε την προκήρυξη την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.)  Στέλιος Δασκαλάκης και τη διένειμε στα γραφεία Φυσικής Αγωγής όλης της χώρας. Το πρωτάθλημα θα γίνει το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία το τελευταίο αγωνιστικό διήμερο της Α2, που ήταν προγραμματισμένο για το ίδιο διάστημα και στον ίδιο χώρο. Το Υπουργείο θα είναι συνδιοργανωτής, όμως ολόκληρο το πρωτάθλημα θα γίνει με τον μηχανισμό και την υποδομή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Η τελευταία αναλαμβάνει τα έξοδα, αλλά θα έχει και όλη την οργανωτική ευθύνη. Θα συνεργαστεί ειδικότερα με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Για τους ενδιαφερόμενους η προκήρυξη του πρωταθλήματος με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Είναι στη διεύθυνση www.httf.gr. Και την ενότητα των ανακοινώσεων.

Επίσης, πέρα από τα μπόνους για τις πανελλήνιες εξετάσεις, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα έχει και προκρίσεις για το φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα Λυκείων, όμως το ελληνικό Υπουργείο δεν ξέρει ακόμα αν θα πάρει μέρος. Να σημειώσουμε τέλος, ότι με τον ίδιο τρόπο (δηλαδή από τις αθλητικές ομοσπονδίες) έχει πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα της γυμναστικής, ενώ έχει προκηρυχθεί και αυτό της κολύμβησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.