Στην κορυφή του κόσμου η Νικόλ (video)

Την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για εφέτος κατέχει πλέον η Νικόλ Κυριακοπούλου, μετά το πανελλήνιο ρεκόρ 4,72 μ. που έκανε στη Στοκχόλμη.

Την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για εφέτος κατέχει πλέον η Νικόλ Κυριακοπούλου, μετά το πανελλήνιο ρεκόρ 4,72 μ. που έκανε στη Στοκχόλμη. Η Ελληνίδα αθλήτρια επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κατάφερε να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ (4,71 μ.), το οποίο κατείχε από το 2011.

Τα 4,72 μ. ξεπέρασε και η Σίλκε Σπίγκελμπουργκ, με την οποία θα μοιραστεί την κορυφαία εφετινή επίδοση, η Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Σουηδίας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Η Νικόλ Κυριακοπούλου το έλεγε από καιρό πως είναι καλά, όμως, οι επιδόσεις δεν την δικαίωναν. Μέχρι σήμερα όπου κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και να …αναρριχηθεί στα 4,72 μέτρα, στη διάρκεια του μίτινγκ της Στοκχόλμης.

Η επίδοση της Κυριακοπούλου είναι απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς δεν βελτιώνει μόνο το 4,60 μ. από τις 9 Μαρτίου του 2013 και το 4,71 μ. από τις 5 Αυγούστου του 2011, αλλά και η κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Επίδοση την οποία θα πρέπει…να μοιραστεί με την Σίλκε Σπίγκελμπουργκ, που στον ίδιο αγώνα ξεπέρασε επίσης το 4,72 μέτρα. Η Κυριακοπούλου ξεπέρασε με την δεύτερη τα 4,30 μ., με την πρώτη τα 4,42 μ. και 4,53 μ. και με την δεύτερη τα 4,64 μ. και 4,72 μέτρα. Μάλιστα η 26χρονη πέτυχε δύο φορές πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου. Η Κυριακοπούλου μπορεί να σκέφτεται με απόλυτη αισιοδοξία το μέλλον και ιδιαίτερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, εκεί που με τέτοιες επιδόσεις θα μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική. Η Κυριακοπούλου κατέλαβε την δεύτερη θέση, πίσω από την Γερμανίδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.