Ο Ηλίας Ηλιάδης στο Παρίσι για… κατασκοπευτικούς λόγους

Το Γκραν Σλαμ του Παρισιού αποτελεί τη νέα αγωνιστική πρόκληση για το ελληνικό τζούντο.

Το Γκραν Σλαμ του Παρισιού αποτελεί τη νέα αγωνιστική πρόκληση για το ελληνικό τζούντο. Το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Αλέξη Ντανατσίδη στο Ευρωπαϊκό Όπεν της Σόφιας, οι Έλληνες αθλητές θα ριχτούν στη «μάχη» μιας διοργάνωσης που παραδοσιακά κάθε χρόνο, συγκεντρώνει την ελίτ του παγκοσμίου τζούντο. Στη γαλλική πρωτεύουσα, για λόγους… κατασκοπείας, θα βρεθεί ο δύο φορές Ολυμπιονίκης και κάτοχος πέντε παγκοσμίων μεταλλίων, Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος έχει προγραμματίσει επί γερμανικού εδάφους (σ.σ. στο γκραν πρι του Ντίσελντορφ, 21-23/2) την πρώτη του εμφάνιση μέσα στο 2014. Αντίθετα, στο Γκραν Σλαμ του Παρισιού θα αγωνιστούν οι Ντανατσίδης (-81κ.), Ρομάν Μουστόπουλος (-81κ.), Γιώργος Αζωίδης (-73κ.) και Ελισάβετ Τελτσίδου (-63κ.).

“Ο Ηλίας θα ταξιδέψει μαζί μας και θα παρακολουθήσει από τις κερκίδες τους αγώνες του Παρισιού, γιατί θέλει να δει και να παρατηρήσει την συμπεριφορά των διαιτητών στους νέους κανονισμούς. Μας ενδιαφέρει να δούμε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι τους και πώς έχουν προσαρμοστεί οι ξένοι στις αλλαγές του αθλήματος. Στη συνέχεια θα μείνει στο καμπ του Παρισιού για να προετοιμαστεί για το γκραν πρι του Ντίσελντορφ όπου θα συυμετάσχει σε δεκαπέντε ημέρες. Είναι σημαντικό και για τον ίδιο η παρουσία του στις κερκίδες, αλλά και για τους τέσσερις αθλητές μας, τον Αζωίδη, τον Ντανατσίδη, τον Μουστόπουλο και την Τελτσίδου που θα τους συμβουλέψει και θα τους εμψυχώσει πριν τους δικούς τους αγώνες», είπε με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΟ Τζούντο, ο εθνικός προπονητής, Νίκος Ηλιάδης.

Και συνέχισε: «Σε ό,τι αφορά αυτούς τους τέσσερις πρωταθλητές μας, το γκραν σλαμ του Παρισιού είναι μια μεγάλη πρόκληση καθώς είναι το μεγαλύτερο τουρνουά της χρονιάς και συμμετέχουν οι κορυφαίοι τζουντόκα του κόσμου. Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και η είσοδός τους τουλάχιστον στην επτάδα αλλά και μια καλή παρουσία θα με αφήσει ικανοποιημένο. Είναι η πρώτη τους χρονιά που αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία και καλούνται να αντιμετωπίσουν τη νέα πρόκληση και να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις, σιγά σιγά. Δουλεύουμε τους νέους κανονισμούς, προπονούμαστε σκληρά και αυτή η ομάδα, Ηλιάδης, Αζωίδης, Ντανατσίδης, Μουστόπουλος και Τελτσίδου που είναι σα γροθιά και θα συνεχίσει μαζί στους μεγάλους αγώνες».

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης:
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: -48κ, -52κ, -57κ, -63κ
ΑΝΔΡΕΣ: -60κ, -66κ, -73κ
10:00 Προκριματικά & Ρεπεσάζ
17:00 Τελικοί – Απονομές

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: -70κ, -78κ, +78κ
ΑΝΔΡΕΣ: -81κ, -90κ, -100κ, +100κ
10:00 Προκριματικά & Ρεπεσάζ
17:00 Τελικοί – Απονομές


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.