Εύκολη νίκη επί της Κύπρου στην πρεμιέρα του Fed Cup

H εθνική ομάδα ξεκίνησε με εύκολη νίκη 3-0 επί της Κύπρου τις υποχρεώσεις της στο Fed Cup (3η κατηγορία, Ευρωαφρικάνικη Ζώνη) οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο Ταλίν της Εσθονίας. Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου άνοιξε το σκορ της συνάντησης κερδίζοντας 6-0, 6-0 την Ελίζα Ομήρου κι ακολούθησε η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε της Μαρίας Σιοπαχά με 6-2, 7-5.
Δημοσίευση: 05/02/2014 - 23:45
H εθνική ομάδα ξεκίνησε με εύκολη νίκη 3-0 επί της Κύπρου τις υποχρεώσεις της στο Fed Cup (3η κατηγορία, Ευρωαφρικάνικη Ζώνη) οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο Ταλίν της Εσθονίας. Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου άνοιξε το σκορ της συνάντησης κερδίζοντας 6-0, 6-0  την Ελίζα Ομήρου κι ακολούθησε η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε της Μαρίας Σιοπαχά με 6-2, 7-5.

Στο Διπλόοι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου/Αγνή Στεφάνου νίκησαν τις Άντρια Τσαγκαρίδου/Ατλάντα Πατσαλή 6-2, 6-4. Επόμενη συνάντηση για την ελληνική ομάδα είναι την Παρασκευή με την Μολδαβία. Με νίκη παίρνει την 1η θέση στον Β΄ όμιλο και θα διεκδικήσει στα πλέι-οφ με αντίπαλο την πρώτη ομάδα από τον Δ΄ όμιλο την άνοδό της στην 2η κατηγορία.