Εορταστικό διήμερο για τη Νίκη

Ο Γ.Σ.Β. " Η ΝΙΚΗ " διοργανώνει το ερχόμενο Σαβατο/ριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2014 για 4η συνεχόμενη χρονιά τους κολυμβητικούς αγωνές προαγωνιστικών ηλικιών με την επωνυμία ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2014.

Ο Γ.Σ.Β. ” Η ΝΙΚΗ ” διοργανώνει το ερχόμενο Σαβατο/ριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2014 για 4η  συνεχόμενη χρονιά τους κολυμβητικούς αγωνές προαγωνιστικών ηλικιών με την επωνυμία ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2014 . Τα εφετινά ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ συμπίπτουν με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας και αποκτούν για τον φίλαθλο κόσμο ιδιαίτερη σημασία , πολύ δε περισσότερο που η εφετινή συμμετοχή αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εικοσιτέσσερα σωματεία από όλη την Ελλάδα τιμούν με την παρούσια τους την εν λόγω διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός. Σε καιρούς χαλεπούς ο Γ.Σ.Β. ” Η ΝΙΚΗ ” βρίσκεται δίπλα στην αθλούμενη νεολαία αποδεικνύοντας έτσι ότι ο Σύλλογος ήταν , είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.  Η έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 9.30 π.μ.στο κλείστο Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας ” Β. Πολύμερος ” και περιλαμβάνει τρεις αγωνιστικές ενότητες με την τελευταία αγωνιστική ενότητα να πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 9.30 π.μ. . Η τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει το απόγευνα του Σαββατου 8 Φεβρουάριου στις 17.00. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.