Γιαννιώτης: «Δεν είμαι ακόμα έτοιμος»

Δεν φάνηκε να ανησυχεί για την εμφάνισή του στον μαραθώνιο των 10 χλμ του παγκοσμίου κυπέλλου της FINA, ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Δεν φάνηκε να ανησυχεί για την εμφάνισή του στον μαραθώνιο των 10 χλμ του παγκοσμίου κυπέλλου της FINA, ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο Έλληνας κολυμβητής τόνισε πως δε βρίσκεται ακόμα στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, καθώς βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας του, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε εκτός δεκάδας στον αγώνα που έγινε στη Βιέτμα της Αργεντινής, με την Κέλλυ Αραούζου να καταλαμβάνει την ένατη θέση, στις γυναίκες.

Χαρακτηριστικά, ο Γιαννιώτης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ήταν ένας αγώνας , ο οποίος έγινε σε ένα ποτάμι. Υπήρχαν αρκετά ρεύματα, και το κύμα σε πολλές περιπτώσεις μας δυσκόλευε. Είναι  αλήθεια ότι βρίσκομαι στην αρχή της προετοιμασίας μου. Δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή μου φόρμα, είναι αρχή της σεζόν. Έδωσα τον αγώνα μου στη συγκεκριμένη κούρσα, πιστεύω ότι προσπάθησα. Ήμουν μέσα στους πρωταγωνιστές ,μέχρι τα τελευταία 500 μέτρα, αλλά εκεί που η κούρσα «άνοιξε», δε μπόρεσα να ανταποκριθώ και δεν ήμουν στις πρώτες θέσεις του αγώνα. Δε μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν είμαι και απογοητευμένος. Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να βελτιωθώ και θα είμαι έτοιμος στη συνέχεια. Είναι ένας αγώνας, που μόνο σημαντικές εμπειρίες μπορεί να μας δώσει».

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γέμελος υπογράμμισε: «Σήμερα μπορεί να μην πήραμε τις θέσεις που έπρεπε, αλλά εκεί που πρέπει ,στο Πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, θα είμαστε πρωταγωνιστές. Στόχος μας ήταν και τα δύο παιδιά να μπουν στην οκτάδα. Λίγο ακόμα και θα τα καταφέρναμε . Δε πρέπει να αγνοεί κανείς το γεγονός ότι και οι δύο προέρχονται από βαριά προπόνηση. Ήταν δύσκολο το έργο τους στις περίεργες συνθήκες του αγώνα. Τα παιδιά, στο Πανευρωπαϊκό του καλοκαιριού, θα είναι έτοιμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.