Στο Ντίσελντορφ Φιλιππίδης και Δουβαλίδης

Πέρασμα από το Ντίσελντορφ θα κάνουν ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του επί κοντώ, οι οποίοι τον Μάρτιο θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σόποτ.

Πέρασμα από το Ντίσελντορφ θα κάνουν ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του επί κοντώ, οι οποίοι τον Μάρτιο θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σόποτ. Το… εθνικό αγώνισμα των Γερμανών αναμένεται να είναι από τα συναρπαστικότερα του αυριανού μίτινγκ (Πέμπτη, 30/1), με δεδομένο ότι μετέχουν εξαιρετικοί άλτες. Ανάμεσα τους και ο δικός μας, Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος προέρχεται από μια δύσκολη εβδομάδα, γεμάτη με αγωνιστική δράση και πολλές υποχρεώσεις στο Πανεπιστήμιο.
Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα είναι σε καλή κατάσταση κι έχει κάνει ήδη στη διάρκεια της σεζόν άλμα στα 5.70 μέτρα. Μαζί του στον ίδιο αγώνα θα είναι τόσο ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Ραφαέλ Χολτσντέπε, όσο και ο Μπιόρν Ότο, ο οποίος βρίσκεται στο βάθρο των μεταλλίων στις τελευταίες διοργανώσεις. Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει ο Μάλτε Μορ, ενώ ξεχωρίζουν ακόμη από τις συμμετοχές οι Ντίλα και Γκρούμπερ.
Εκτός συνόρων αποφάσισε να κάνει την πρώτη κούρσα του στη σεζόν ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 60μ εμπ. θα είναι στο Ντίσελντορφ, προκειμένου να δείξει από νωρίς πως είναι σε τροχιά παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Δουβαλίδης το 2013 έτρεξε την απόσταση σε 7.64, ένα εκατοστό πάνω από το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.