Βαριά ήττα και αποκλεισμός για την Ενεμπόν του Κρεάνγκα

Το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ρωσίας UMMC αποδείχτηκε εν τέλει πολύ υψηλό για την Ενεμπόν του Καλλίνικου Κρεάνγκα. Η γαλλική ομάδα έκανε κακή εμφάνιση σήμερα το μεσημέρι, στον επαναληπτικό προημιτελικό, στην πόλη Βερκνάγια και με ήττα 3-0 έμεινε έξω από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ρωσίας UMMC αποδείχτηκε εν τέλει πολύ υψηλό για την Ενεμπόν του Καλλίνικου Κρεάνγκα. Η γαλλική ομάδα έκανε κακή εμφάνιση σήμερα το μεσημέρι, στον επαναληπτικό προημιτελικό, στην πόλη Βερκνάγια και με ήττα 3-0 έμεινε έξω από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ομάδες είχαν τις ίδιες ακριβώς συνθέσεις με τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής, όμως η πρώην πρωταθλήτρια Γαλλίας όχι απλά δεν υποστήριξε καθόλου την εντός έδρας νίκη της με 3-2, αλλά απέτυχε να πάρει έστω κι ένα σετ! Στη δική της αίθουσα η δευτεραθλήτρια Ευρώπης του 2012 και νικήτρια του E.T.T.U. Cup το 2013 παρουσιάστηκε θεαματικά βελτιωμένη και ουσιαστικά μόνο ο Κρεάνγκα απείλησε και προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα του γερά στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Στην αναμέτρηση ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης του ομαδικού (νούμερο 71 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) μπήκε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά της Ενεμπόν. Αντιμετώπισε τον πρώτο παίκτη του ρωσικού κλαμπ, τον σπουδαίο αριστερόχειρα Ζουν Μιζουτάνι (Νο 13) κι έκανε το τέλειο ξεκίνημα με προβάδισμα 6-0! Ο Ιάπωνας όμως, βρήκε σιγά-σιγά ρυθμό, ισοφάρισε γρήγορα και πήρε το σημαντικό σετ. Στην αγωνιστική άνοδο του αντιπάλου του ο Κρεάνγκα συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός, όμως του στοίχισαν κάποια λάθη και κυρίως στο 3ο και τελευταίο σετ, το οποίο έχασε στην παράταση. 

Στην πορεία αγωνίστηκαν ο Τσεν Τσίεν Αν από την Ταϊπέι και ο Ντιμίτρι Προκόπκοφ από την Τσεχία, αντιμετώπισαν άλλους αθλητές από αυτούς, που συνάντησαν στον πρώτο προημιτελικό, όμως φάνηκαν ανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. «Μία υπέροχη UMMC προχώρησε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ», έγραψε στο τίτλο του ρεπορτάζ η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σημειώνοντας ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν μακριά από το καλό τους πρόσωπο. Συμπερασματικά θα ‘λεγε κάποιος ότι στο πιο κρίσιμο σημείο η Ενεμπόν έκανε τη χειρότερη εμφάνισή φέτος σε μία διοργάνωση, όπου είχε γενικά πολύ θετική παρουσία παίρνοντας αρχικά και την 1η θέση στο προκριματικό γκρουπ C.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα UMMC-Ενεμπόν 3-0:

Ζουν Μιζουτάνι-Καλλίνικος Κρεάνγκα 3-0 (11-8, 11-7, 12-10)
Αλεξάντερ Σιμπάεφ-Τσεν Τσίεν Αν 3-0 (11-4, 11-7, 11-7)
Ζοάο Μοντέιρο-Ντιμίτρι Προκόπκοφ 3-0 (11-8, 11-4, 11-8)

Στα ημιτελικά του Μαρτίου η UMMC θα συναντήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την κάτοχο του τίτλου Όρενμπουργκ, η οποία έχει επιβληθεί στον πρώτο αγώνα της Μπορούσια Ντίσελντορφ με 3-0 μέσα στη Γερμανία (την προσεχή Παρασκευή η ρεβάνς)!

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση θα έχει δικό της αθλητή στην 4άδα του Τσάμπιονς Λιγκ τον Παναγιώτη Γκιώνη και οι δύο ημιτελικοί θα θυμίζουν .εσωτερικές υποθέσεις. Από τη μια θα είναι το γαλλικό ζευγάρι της Ανζέ με την Ποντουάζ Σερζί και από την άλλη το ρωσικό της Όρενμπουργκ με τη UMMC Βερκνάγια…

Τα γερμανικά κλαμπ απέτυχαν στη φετινή αποστολή τους στον θεσμό, αφού θυμίζουμε ότι ακόμα και η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπορούσια μπήκε ξαφνικά στην 8άδα ύστερα από την αποβολή της γαλλικής Σαρτρ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.