Γ.Αφρουδάκης: «Στο μυαλό μας μόνο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς»

Στο προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον έχει στρέψει την προσοχή η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, όπου και θα διεκδικήσει ένα από τα εναπομείναντα τέσσερα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στο προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον έχει στρέψει την προσοχή η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, όπου και θα διεκδικήσει ένα από τα εναπομείναντα τέσσερα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Γιώργος Αφρουδάκης μετρά ήδη τέσσερις συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον θα διεκδικήσει την Πέμπτη συμμετοχή του στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

“Σίγουρα αυτοί οι αγώνες είναι πιο δύσκολοι, λόγω της πίεσης, γιατί είναι αγώνες που δεν υπάρχει αύριο. Είμαστε προετοιμασμένοι, το θέλουμε πολύ και στο μυαλό μας είναι μόνο η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος φουνταριστός, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, και συνέχισε:

“Στη διοργάνωση, ουσιαστικά, έξι ομάδες θα παλέψουμε για τα τέσσερα Ολυμπιακά εισιτήρια. Σε σχέση με άλλα προολυμπιακά τουρνουά, που ήμασταν το απόλυτο φαβορί, τα δεδομένα είναι πιο ισορροπημένα. Είναι δύσκολο να μην προκριθούμε, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Όπως το θέλουμε εμείς, το θέλουν και ομάδες όπως η Ρουμανία και η Γερμανία. Είμαστε στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με την Αργεντινή, και σε αυτό μέτρησε το Παγκόσμιο της Σανγκάης, αλλά το σύστημα έχει αλλάξει απ΄ό,τι ξέρω, ενώ ο πρώτος περνούσε κατευθείαν στην τετράδα, τώρα πρέπει να περάσεις από αγώνα χιαστί. Προσωπική μου άποψη είναι ότι καλύτερα να έχουμε έναν πιο δύσκολο όμιλο, ώστε να πετύχουμε 1-2 νίκες, για να έχουμε ευκολότερο αντίπαλο στον χιαστί αγώνα, παρά το αντίθετο. Γνωρίζουμε από τώρα ότι θα πρέπει να νικήσουμε στον αγώνα χιαστί της 6ης Απριλίου, για να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Έχουμε καλή ομάδα, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και προόδου, αλλά χρειάζεται δουλειά για να επανέλθουμε σε τροχιά μεταλλίων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.