Η Στεργίου δεν αρκείται στο 1.91μ της Πάτρας

Η Τόνια Στεργίου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα επιδιώξει να είναι παρούσα σε ένα μεγάλο γεγονός και να σταθεί με αξιοπρέπεια. Και η αλήθεια είναι πως στο ντεμπούτο της, το Σάββατο στην Πάτρα, έδωσε την αίσθηση πως... θα τα καταφέρει. Η αθλήτρια του Γιώργου Παπανδρεόπουλου ανήκει στην κατηγορία των αθλητριών που ανεβάζουν... στροφές μέσα από τους αγώνες. Τη φετινή σεζόν η Στεργίου έδειξε να βρίσκει τον εαυτό της με το ξεκίνημα των αγώνων.

Η Τόνια Στεργίου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα επιδιώξει να είναι παρούσα σε ένα μεγάλο γεγονός και να σταθεί με αξιοπρέπεια. Και η αλήθεια είναι πως στο ντεμπούτο της, το Σάββατο στην Πάτρα, έδωσε την αίσθηση πως… θα τα καταφέρει. Η αθλήτρια του Γιώργου Παπανδρεόπουλου ανήκει στην κατηγορία των αθλητριών που ανεβάζουν… στροφές μέσα από τους αγώνες. Τη φετινή σεζόν η Στεργίου έδειξε να βρίσκει τον εαυτό της με το ξεκίνημα των αγώνων.

Το άλμα στα 1.91 μ. δείχνει πως είναι σε θέση να πάει ακόμη παραπάνω το ρεκόρ της στον κλειστό στίβο. «Πριν από τον αγώνα είχα αμφιβολίες για την κατάσταση στην οποία είμαι, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισα. Τελικά, όχι μόνο μπόρεσα να βγάλω καλά άλματα, αλλά να δω και κάποια σημαντικά πράγματα, τα οποία θα πρέπει στη συνέχεια να διορθώσω», είπε η Στεργίου.

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω πως στην καλύτερη κατάσταση θα είμαι το Σάββατο στον δεύτερο αγώνα της Τσεχίας, ενώ η κορύφωση θα έρθει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Σόποτ). Στους αγώνες που θα κάνω θέλω να είμαι σταθερή σε επιδόσεις πάνω από το 1.90μ και να προσπαθήσω να ανεβάσω το ρεκόρ μου όσο το δυνατόν περισσότερο».

Η Στεργίου θ΄ αναχωρήσει αύριο για την Τσεχία, προκειμένου να αγωνιστεί σε δύο διοργανώσεις, την Τετάρτη στο Τρίνετσκ και το Σάββατο στο Χουστόπετσε. Την ίδια διαδρομή ακολουθεί και ο Αντώνης Μάστορας, που μετά τις δυνατές προπονήσεις στις ημερίδες του ΟΑΚΑ, θα επιδιώξει στον πρώτο επίσημο αγώνα του στη σεζόν -στο Τρίνετσκ- επιδόσεις πάνω από τα 2.29μ, που είναι το ρεκόρ του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.