Κοπή πίτας και προκήρυξη διοργανώσεων

Δημιουργεί πάλι γενικό ενδιαφέρον με τις δραστηριότητές της και προσκαλεί φίλους από διάφορες περιοχές η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Δημιουργεί πάλι γενικό ενδιαφέρον με τις δραστηριότητές της και προσκαλεί φίλους από διάφορες περιοχές η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Κι αν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη, αφορά μόνο σωματεία και κόσμο από τα υψηλά γεωγραφικά στρώματα της χώρας, τότε οι δύο αθλητικές εκδηλώσεις, που προκήρυξε για εν ενεργεία αθλητές, για βετεράνους και ανεξάρτητους μπορούν να προσελκύσουν ανθρώπους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης απ’ όλη τη χώρα. Η Τ.Ε. κατ’ αρχάς πραγματοποιεί την κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 11:45 π.μ. στην αίθουσα του Κλιμακίου Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 1- Δ.Ε.Θ.). Από κει και πέρα εξέδωσε προκηρύξεις για το 1ο ατομικό τουρνουά βετεράνων-ανεξαρτήτων 2013-2014, όπως και το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, τα οποία θα γίνουν στη συμπρωτεύουσα στις 16 Φεβρουαρίου και 16 Μαρτίου αντίστοιχα και απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε .πινγκπονιστική γωνιά της χώρας.

Στη γιορτή για το κόψιμο της πίτας η Τ.Ε. θ’ απονείμει τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων Β΄ Εθνικής κατηγορίας Β. Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο  2012-2013 και θα βραβεύσει την ομάδα με την καλύτερη αξιολόγηση για το ίδιο διάστημα σύμφωνα με τα στοιχεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Οι ομάδες, που θα βραβευτούν, είναι:
Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας για την υψηλότερη βαθμολογία στον πίνακα αξιολόγησης των σωματείων
Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, O.E.A. Βέροιας, Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου και Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης για τις επιτυχίες τους στη Β΄Εθνική Β. Ελλάδας των ανδρών,Ο.Ε.Α. Έδεσσας, Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας και Α.Σ. Δύναμη Λάρισας για τις διακρίσεις τους στη Β΄Εθνική Β. Ελλάδας των γυναικών.

Όσον αφορά στα δύο τουρνουά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες υπάρχουν στις προκηρύξεις, που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και την ενότητα «διάφορα νέα». Σε αυτό το ρεπορτάζ θα συμπεριλάβουμε τα σημαντικότερα στοιχεία που είναι τα εξής:

– Και τα δύο όπεν θα γίνουν στην αίθουσα του κλιμακίου, στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.. Περιλαμβάνουν μόνο το αγώνισμα του απλού κι έχουν παράβολο συμμετοχής από 15 ευρώ.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά στο e-mail της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας (temaked@httf.gr) ή με fax στο 2310 237108. Η προθεσμία για το βετεράνων και ανεξαρτήτων είναι μέχρι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και για το ανδρών-γυναικών μέχρι την Τρίτη 11 Μαρτίου.

– Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι ίδιο και στα δύο τουρνουά με γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ αγώνες στη δεύτερη με νικητή τον καλύτερο των 5 σετ.

– Στους αγώνες των βετεράνων μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες γραμμένοι στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που έχουν κλείσει το 40ο έτος της ηλικίας τους. Σε αυτούς των ανεξαρτήτων αθλητές και αθλήτριες ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίοι δεν είχαν ποτέ δελτίο Ταυτότητας και Υγείας σε σωματείο εγγεγραμμένο στην δύναμη της ομοσπονδίας. Στο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών έχουν δικαίωμα συμμετοχής και νέοι/νεάνιδες, ενώ από τις παρακάτω κατηγορίες μόνο όσοι περιλαμβάνονται στους 50 πρώτους του πίνακα αξιολόγησης παίδων και στις 30 πρώτες του πίνακα αξιολόγησης κορασίδων.

– Στο όπεν της μεγάλης κατηγορίας ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για να γίνει ένα αγώνισμα είναι 8 (σ.σ. ηλικιακοί διαχωρισμοί δεν υπάρχουν), ενώ στο event των βετεράνων και ανεξαρτήτων απαιτούνται 6 για κάθε κατηγορία.

– Οι κατηγορίες για το τουρνουά του Φεβρουαρίου είναι: 
α. Βετεράνων 40- 49 ετών
β. Βετεράνων 50- 59 ετών
γ. Βετεράνων ετών 60 + ετών
——————————————
δ. Ανεξαρτήτων – 40 ετών
ε. Ανεξαρτήτων 41- 50 ετών
στ. Ανεξαρτήτων 51+ ετών


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.